Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Βρισκόμαστε στο Σεπτέμβριο και σαν θες 3 Σεπτεμβρίου πριν πολλά πολλά χρόνια είχαμε την ιδρυτική διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ. Ποιος όμως σήμερα θυμάται ή σεβάστηκε κάτι από εκείνη την διακήρυξη; Το ΠΑΣΟΚ τι είναι σήμερα και που είναι; Σήμερα το έβαλαν σε κάτι που το λένε ΚΙΝ. ΑΛ ,ενώ το είχαν βάλει και....
σε κάτι που το έλεγαν ΕΛΙΑ!!! Πάντως σε τοπικό επίπεδο το ΠΑΣΟΚ βρήκε γρήγορα τον ηγέτη του και ο Θεός για μια ακόμη φορά, απέδειξε πως δεν αφήνει κανέναν να χαθεί....

- Ακούσαμε πως σήμερα στην Γενική Συνέλευση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, μεταξύ άλλων θα καταθέσει διοικητική πρόταση και ο κύριος Επισκόπου. Προσοχή. Όχι οικονομική. Μόνο διοικητική. Έχει εμπειρία αφού διοίκησε αρκετές φορές και μάλιστα και από τον Ιανουάριο του 2019, με τα γνωστά αποτελέσματα και τα ευτράπελα. 

- Ακούσατε ή διαβάσατε κανένα σχόλιο για "τα διαζύγια" στον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ; Σαν να μην τρέχει τίποτα και τους λόγους τους ξέρετε όλοι. Ετοιμαστείτε και για άλλα νέα. Μέχρι την παρέλαση έχουμε χρόνο.

- Πάμε τώρα και για λίγη "δημοσιογραφία από τα LIDL"!!!! Μεγάλε θέλω να σε δω στα δύσκολα. Τώρα που δεν θα είσαι ούτε δίπλα στον φίλο σου προπονητή, αλλά ούτε και πίσω του για να σας χωρίζει μόνο το συρματόπλεγμα, τι θέση θα πάρεις; Θα κρίνεις ή δεν θα σε παίρνει και θα επιλέξεις την σιωπή;  Εμείς πάντως είμαστε εδώ και θα στηρίξουμε τον φίλο μας στα επόμενα βήματά του, αν και δεν μας άκουσε.

- Γιάννη εμείς  ξέρεις πως δεν αλλάζουμε άποψη ότι κι αν γίνει. Σ΄ εκτιμούμε και σε σεβόμαστε και θα στηρίξουμε την προσπάθειά σου. Ξέρεις το πως λειτουργούμε και ξέρεις πως δεν θα σε πουλήσουμε για κανέναν λόγο. Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε, γιατί δεν είμαστε σαν κι αυτούς οι οποίοι ήταν δίπλα στον πρόεδρο, αλλά του έσκαβαν τον λάκκο. Του άρεσε όμως όλο αυτό και το πλήρωσε..