Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ

ΘΕΜΑ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ – ΑΘΛΗΤΙΚΌΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ( ΑΟΝΑ ) , ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 2019 – 2020

Ο ΑΘΛΗΤΙΚΌΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ( ΑΟΝΑ ) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την δημιουργία τμημάτων υποδομών του συλλόγου μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2019 – 2020 .
Σε πρώτη φάση θα δημιουργηθούν τα τμήματα... 

1.     Τμήμα  junior ( Ηλικίες 2010 – 2011)  
2.     Τμήμα προ-παιδων ( Ηλικίες 2009 – 2008 )  
Τα παρακάτω τμήματα δημιουργούνται υπό την αιγίδα του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΣ ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ ( ΑΟΝΑ )  ο οποίος προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να μάθουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές τις τεχνικές και τακτικές του ποδοσφαίρου παρέχοντάς τους συγχρόνως αθλητική και κοινωνική παιδεία.
Η ομάδα των προπαίδων θα συμμετάσχει στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Ευβοίας καθώς επίσης εκπροσωπώντας τον ΑΟΝΑ που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής σε πανελλήνιο επίπεδο σε επίσημους η φιλικούς αγώνες αντιστοίχων ομάδων και κατηγοριών επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Οι ομάδες υποδομών που θα δημιουργηθούν θα υποστηρίζονται προπονητικά από το τεχνικό επιτελείο της Α’ ομάδας του ΑΟΝΑ ( Υπεύθυνος Μιχάλης Μαύρος , Προπονητής UEFA A και τους συνεργάτες του ) .
Οι προπονήσεις και οι αγώνες θα λάβουν χώρα στα γήπεδα ( Δημοτικό Στάδιο Νέας Αρτάκης – «Νίκος Κίλιμπας» - Φυσικό Χόρτο ) και στο γήπεδο του ΒΑΤΩΝΤΑ ( Πλαστικό ) .
Επικοινωνία : ( Μιχάλης Μαύρος : 6977-271826 ) & ( AONA Διοίκηση : Μαντούκας Νίκος 6974074091 )
Για την εγγραφή των αθλητών απαιτούνται:

1. Αίτηση – Δήλωση Εγγραφής
2.Πιστοποιητικό Γέννησης ή ταυτότητα ή διαβατήριο αθλητή
3. Υπεύθυνη Δήλωση
4. Δύο Φωτογραφίες
5. Βεβαίωση Παιδιάτρου ή Παθολόγου
6. Βεβαίωση Καρδιολόγου
Σύντομα θα ανακοινωθούν και λεπτομέρειες για  τους προπονητές των τμημάτων  τις ημερομηνίες και ώρες των δοκιμαστικών, το πρόγραμμα των προπονήσεων καθώς επίσης και λεπτομέρειες σχετικά με
Την λειτουργία της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΑΟΝΑ τους στόχους , την σχέση και διασύνδεση με την Α’ Ομάδα στην Γ’ Εθνική , την στελέχωση , τον ρόλο των υπευθύνων τις εγκαταστάσεις  τον υλικός εξοπλισμός κ.α.

Εκ του ΔΣ του ΑΟΝΑ