Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Να έχετε όλοι την υγεία σας, γιατί είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Τα υπόλοιπα κάπως θα τα βολεψουμε.
.... 

- Να ευχηθώ τα καλύτερα σε μια φίλη αφού αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας. Να ξέρει πως είμαστε δίπλα της γιατί οι άνθρωποι πρέπει να είμαστε κοντά στα δύσκολα.

- Καλή θητεία στον Περιφερειάρχη και τους Περιφερειακους Συμβούλους, καλή θητεία στους δημάρχους και τους δημοτικούς Συμβούλους, καλή θητεία στους προεδρους των Κοινοτήτων και τους Κοινοτικούς Συμβούλους, αφού από χθες ανέλαβαν τα καθήκοντά τους.

- Στις 21 - 22 Σεπτεμβρίου 2019 αρχίζει το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας Εύβοιας, αλλά και της Β' Κατηγορίας. Αυτά σύμφωνα με την προκήρυξη, αλλά καμια φορά υπάρχουν και τα απρόοπτα.

- Επειδή κάποιοι ψάχνουν να βρούνε δικαιολογίες, τους προτείνουμε να μελετήσουν αυτούς οι οποίοι τα προηγούμενα χρόνια, είχαν εύκολες τις δικαιολογίες και κάλυπταν ο ένας τον άλλον. Στην συνέχεια ο ένας καρφωνε τον άλλον και του φόρτωνε τα πάντα!!!!  Μιλάμε για τους δήθεν που απαξίωσαν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τώρα βάζουν τα παπαγαλάκια να λένε διάφορα.

- Από που θ' αρχίσει η δήμαρχος κυρία Έλενα Βάκα; Δεν υπάρχει "από που". Απ' όπου και αν αρχίσει, μπάχαλο θα συναντήσει. Καλή δύναμη και καλό κουράγιο.