Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και φυσικά ετοιμαστείτε, αφού ανοίγουν και τα σχολεία και τα παιδιά πρέπει να ετοιμαστούν ψυχολογικά, αν και πιστεύουμε πως οι γονείς θα χρειαστούν περισσότερο την ψυχολογία. Οι δήμαρχοι να φροντίσουν ώστε τα σχολεία να είναι έτοιμα και χωρίς προβλήματα. Το πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και θα....
έχουμε Αγιασμό, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόλαβε να τον καταργήσει και αυτόν. Πάντως το θέμα της Σημαίας μας το έλυσε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, αφού δεν θα την παίζουμε στα ζάρια, αλλά θα την κρατάει ο καλύτερος μαθητής.

- Ενοχλήθηκε ο κύριος Σωτηρίου για σχόλιό μας και είπε πως το δικό του σχόλιο κάτω από μια φωτογραφία, δεν είχε να κάνει με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά με τα επαγγελματικά. Κύριε Σωτηρίου, για καλό και για κακό, κρατήστε την φωτογραφία, γιατί θα σας χρειαστεί. Στο κοντινό, πολύ κοντινό μέλλον, θα διαπιστώσετε πως δεν φταίει το απορρυπαντικό, αλλά το πλυντήριο!!! Για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ δεν άλλαξε κάτι. Ισχύει αυτό που σας είπαμε.

- Σήμερα το γλεντάνε στα Ψαχνά με την φωνάρα του Θέμη Αδαμαντίδη και ευχόμαστε όλα να πάνε καλά και να το γλεντήσουν με την ψυχή τους.

- Πολύ άγχος έχουν κάποιοι και αυτό δεν είναι καλό. Θα χρειασθεί να είναι έτοιμοι για ν΄ αντιμετωπίσουν το τσουνάμι που έρχεται. Εμάς δεν μας ενοχλούν τα όποια σχόλια γιατί ξέρουμε που θα καταλήξουν "οι τσαχπινιές" κάποιων.

- Τι είπε ο κύριος Επισκόπου στον Χρήστο Σεφερλή; Είπε πως ο κύριος Τόλιας είχε στην ΓΣ τα 12.000 ευρώ για τα οποία είχαμε γράψει εμείς και πως ο Γιώργος είπε όχι σε συνεργασία με τον Μορίδη, επειδή δεν είχε την έγκριση του Γκάρα!!!! Κύριε Επισκόπου, φαίνεται πως πρέπει ν΄ αλλάξετε την φαρμακευτική αγωγή, γιατί μάλλον έχετε παραισθήσεις.  Εκτός κι αν είναι αλήθεια αυτό που είχατε πει πως πέφτει παντόφλα στο σπίτι και σας έχει δημιουργηθεί πρόβλημα. Εσείς κύριε Επισκόπου δεν είσθε αυτός που είπατε στον Βουρδάνο να σας βάλει στην διοίκηση, αλλά χωρίς να βάλετε λεφτά;;;; Εμείς που να τα βρούμε να δώσουμε στον κύριο Τόλια; Να λέγατε πως εμείς πήραμε από τον κ. Τόλια θα το πίστευαν πολλοί και θα είχε και μια δόση αλήθειας.
Κύριε Επισκόπου σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο πλευρό του κυρίου Μορίδη και ειλικρινά δεν θέλουμε να φτάσετε στο σημείο να πείτε πως πέσατε από τα σύννεφα. Πάντως σας τιμά που αναλάβατε την ευθύνη και δεν είναι η πρώτη φορά, να διοικήσετε τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε όταν θα χρειαστεί κάποιοι να τρέξουν. Εμείς δεν ζητήσαμε την παραίτησή σας, αλλά να ανακαλεσετε τα όσα είπατε. Ευχαριστούμε για την συγνώμη σας, αλλά να μείνετε στην θέση σας για να καταλάβετε τι κάνατε. Επειδή είσθε ειλικρινής, πιστεύουμε πως την Δευτέρα θα ξανακάνετε δήλωση και ευχόμαστε κάποιοι να δεχθούν να επιστρέψουν και να διοικησουν την ομάδα.

- Τα υπόλοιπα από Δευτέρα και μέχρι τότε να είσθε όλοι καλά.