Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Συνάντηση της Δημάρχου Χαλκιδέων με το προσωπικό του Δήμου

Σήμερα , πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της, η νέα Δήμαρχος Δήμου Χαλκιδέων Έλενα Βάκα συναντήθηκε με τους εργαζόμενους του Δήμου στο κτίριο Διοικητικών Υπηρεσιών στην οδό Ληλαντίων.
Η Δήμαρχος εξέφρασε στους εργαζόμενους την....
αμέριστη στήριξή της και επισήμανε πως ο Δήμος, θα πρέπει να λειτουργεί έχοντας σε απόλυτη προτεραιότητα τον πολίτη, παρέχοντας υπηρεσίες που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής του, σε κάθε επίπεδο.
“Εσείς είστε η κινητήριος δύναμη του Δήμου μας. Όλοι μαζί, αιρετοί και υπάλληλοι, οφείλουμε να εργαστούμε σκληρά για την επίτευξη του στόχου μας, που είναι η ανάπτυξη του Δήμου μας και η υπηρεσία του πολίτη.

Θα είμαι αρωγός σε κάθε σας προσπάθεια και συλλογική διεκδίκηση και η εμπειρία σας είναι απαραίτητη. Από εσάς ζητώ εργατικότητα, συνέπεια και ειλικρίνεια. Εμπιστεύομαι τις ικανότητές σας και είμαι αισιόδοξη ότι θα έχουμε μια εποικοδομητική τετραετία” ανέφερε χαρακτηριστικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Βάκα.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί η Δήμαρχος μαζί με συνεργάτες της επισκέφθηκε το Εργοτάξιο και συναντήθηκε με τους εργαζόμενους των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών και Καθαριότητας.