Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και να το.....
περάσετε όμορφα.

- Σήμερα έχουμε αγώνες ποδοσφαίρου για το Κύπελλο της Εύβοιας και έτσι ξεκινά και επίσημα η ποδοσφαιρική χρονιά.

- Όλα καλά θα πάνε για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αφού αυτό είπε ο κύριος Μοριδης. Λίγη υπομονή μέχρι να επιστρέψει από το Λονδίνο και που ξέρετε μπορεί να φέρει μαζί του και ποδοσφαιριστές. Ένας φίλος πάντως μας τηλεφώνησέ χθες και μας είπε πως τον είδε στο Κολωνάκι, αλλά δεν τον πιστεύουμε, αφού μάλλον βλέπει Μοριδη όπου βρεθεί.

- Ο καθένας λέει τα δικά του και δεν πρέπει να τον παρεξηγούν. Αυτοί που έχουν διοικήσει τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον απαξίωσαν, να προσέχουν τι λένε για να μην παίρνουν απαντήσεις. Το πόσα και ποια δελτία είχε και έχει η ομάδα είναι γνωστό κι ας μην το συζητήσουμε.

- Η ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ έχει τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων το βράδυ της Δευτέρας, αλλά τα σπουδαία θα έρθουν στη συνέχεια για την Ένωση. Υπάρχει γενικώς και ειδικώς μια αναστάτωση και πιστεύουμε να επικρατήσει η λογική για το καλό του ποδοσφαίρου.

- Συναντήθηκε η Δήμαρχος κυρία Βάκα με ανθρώπους της ΕΠΣΕ και καλά έκανε, αλλά καλό θα ήταν να παρθούν αποφάσεις ώστε οι Δημοτικες αθλητικές εγκαταστάσεις να μην λειτουργούν ως μαγαζάκια κάποιων.