Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Προσέξτε λίγο γιατί κάθε μέρα έχουμε κι έναν πνιγμό στην θάλασσα. Όσοι έχουν προβλήματα υγείας, να προσέχουν περισσότερο και καλό είναι να έχουν κάποιον μαζί τους όταν πηγαίνουν ...
στις παραλίες.

- Το είχαμε γράψει και έγινε. Δύο ήταν οι προτάσεις για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και αυτοί που τον αγαπούν πολύ, τον οδήγησαν εκεί που ήθελαν και πλέον όλα θα πάνε καλά, αφού και χρήμα διαθέτουν και γνώσεις έχουν και πολλές πολλές γνωριμίες για να κάνουν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ΠΑΕ κι ακόμη παραπάνω. Εμείς θα μείνουμε μακριά και θα ευχηθούμε σε όλους καλή επιτυχία.

- Ο κύριος Αντώνης Βουρδάνος ήταν η καλύτερη λύση για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, αλλά δεν ήθελε παρασκήνιο, δεν ήθελε υβριστές, δεν ήθελε άλλες μεθόδους και έτσι προτίμησε να αποσυρθεί, πριν το πρόβλημα μεγαλώσει. Κάποια στιγμή όλοι θα καταλάβουν πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θα γυρίσει σελίδα και θα είναι η ομάδα των λίγων. 

- Εμείς θα στείλουμε τις καλύτερες ευχές μας στον κύριο Επισκόπου, ο οποίος γνωρίζοντας τα πάντα για τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και τον αγαπάει υπερβολικά και ελπίζουμε αυτή την φορά, να μην έχει κάνει λάθος ο ίδιος και οι κολλητοί του.

- Όταν μπαίνεις στο παιχνίδι ή κερδίζεις ή χάνεις. Όταν σε σπρώχνουν άλλοι στο παιχνίδι και σ΄ αφήνουν μόνο σου να παίξεις, σ΄ έχουν απλά για την πλάκα και νομίζεις πως τους κέρδισες!!!!!

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, κάτι θα γράφουμε αυτές τις μέρες, αλλά σε κανονική ροή από την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου . Να είσθε όλοι καλά