Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ - Τα δεδομένα

Όποιοι πιστεύουν πως ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι στο μηδέν, κάνουν μεγάλο λάθος και θα το διαπιστώσουν πως μπορεί η διοίκηση Βουρδάνου, να μην βρήκε τον τρόπο να ξεκινήσει, αλλά έχει δημιουργήσει ένα δεδομένο το οποίο και θα φέρει στην ομάδα 70.000 ευρώ, σταδιακά από το τέλος Σεπτεμβρίου μέχρι τέλος Μαϊου. Περίπου δηλαδή 7.500 ευρώ το μήνα. Αυτό δεν μπορεί να το σαμποτάρει κανείς, γιατί.....
αφορά την ομάδα και όχι τα πρόσωπα.
Φυσικά η συμφωνία αυτή έγινε με την προϋπόθεση πρόεδρος να ήταν ο κ. Βουρδάνος και αυτό εξακολουθεί να ισχύει. Αν τελικά ο κ. Βουρδάνος δεν ανακαλέσει την παραίτησή του, η συμφωνία δεν δεσμεύει την όποια διοίκηση αναλάβει την ομάδα.
Επειδή διαβάσαμε πως κάποιοι δεν ήταν εντάξει, θα σημειώσουμε πως η συμφωνία είχε να κάνει με  κάρτες των 150 ευρώ και θα είχαν να κάνουν με νέα μέλη, με τα τμήματα ακαδημιών και με ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο και τις οποίες δεν έχουμε παραλάβει και με την αγορά εισιτηρίων τα οποία θα πληρώναμε στην ομάδα (2.000 ευρώ), μία μέρα πριν τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος.
Όποιος λοιπόν τ΄ αμφισβητεί αυτά,ας έρθει να το συζητήσουμε.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι πάνω από πρόσωπα και εμείς θα στηρίξουμε την ομάδα, με μόνη προϋπόθεση να σπάσουν όλα τα αποστήματα που την οδήγησαν στην πλήρη απαξίωση. 
Αυτοί οι οποίοι δήθεν βοήθησαν, είναι αυτοί που για γνωστούς λόγους, πλησίασαν τον κύριο Βουρδάνο.