Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο να έχετε. Σήμερα είναι μια μέρα που θα την αφιερώσουμε στην οικογένεια. Σήμερα θα μείνουμε μακριά από τα γήπεδα και τα....
πρωταθλήματα της Εύβοιας, αφού εκείνη την ώρα θα βρεθούμε σε εκκλησία, για να ευχηθούμε βίο ανθόσπαρτο σε δύο νέα παιδιά.

- Τίποτα το ιδιαίτερο δεν γράφετε για τις ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ λέει ο  άλλος και μπορεί να έxει δίκιο. Τι να γράψουμε όμως; Αν γράψουμε κάτι ίσως να είναι η μισή αλήθεια. Θα περιμένουμε την συνέντευξη τύπου, όπου πιστεύουμε πως το κουβάρι θα ξετυλιχθεί και η σημερινή διοίκηση θα προχωρήσει έτσι ώστε η ομάδα αυτή, να έχει αφήσει πίσω της το παλιό κακό παρελθόν και να κρατήσει τα καλά, γιατί σίγουρα υπάρχουν και αυτά.

- Συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΠΣ ΕΥΒΟΊΑΣ την Δευτέρα και σίγουρα θα υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα θέματα προς συζήτηση. Πολλά πάντως θα εξαρτηθούν από την ηρεμία που θα υπάρξει στα γήπεδα το Σαββατοκύριακο.

- Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως οι διαιτητές δεν είναι το ποδόσφαιρο, αλλά κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι εκπαιδευτηκαν για να το υπηρετούν διευθύνοντας τους αγώνες. Τα προσωπικά του καθενός και οι δημόσιες σχέσεις που έχει ένας διαιτητής, δεν αφορούν κανέναν, αλλά αυτά δεν πρέπει να είναι το κριτήριο για να σφυρίξει έναν αγώνα.

- Ο Βουλευτής Εύβοιας κ. Θανάσης Ζεμπίλης είναι κοντά στα προβλήματα και προσπαθεί να δώσει λύσεις. Υπήρξε αυτοδιοικητικός και είναι σε συνεχή επαφή με τις Δημοτικές Αρχές της Εύβοιας και αυτό τον τιμά.