Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Τετάρτη σήμερα και είναι η τελευταια μέρα η οποία διαρκεί περισσότερο από την νύχτα, αφού από....
αύριο 26 Σεπτεμβρίου αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.

- Την καλημέρα μας στο Δήμο Χαλκιδέων και τις καλύτερες ευχές μας προς όλες τις κυρίες και όλους τους κύριους που ανέλαβαν από κάποια θέση ευθύνης να προσφέρουν υπηρεσίες στους δημότες.

- Κάποιοι άνθρωποι δεν πρόκειται να διορθώσουν την συμπεριφορά τους, ακόμη κι αν φτάσουν στο σημείο, να παρακαλανε για να διατηρηθούν σε μια θέση ή να κρατήσουν κάποιον τίτλο ή μια ιδιότητα. Μ' αυτούς δεν αξίζει ν' ασχολούμαστε και θα δείτε που θα καταλήξουν.

- Όποιος πιστεύει πως έχει δίκιο ας στείλει ένα αίτημα στην τεχνική επιτροπή της ΕΠΟ κι ας ζητήσει έγγραφη απάντηση. Αν αυτό δεν γίνει τότε είναι βέβαιο πως κάποιοι θα εκτεθούν με τις πιστοποιήσεις. 

- Στο θέμα του αγώνα ΜΙΑΟΥΛΗΣ - ΠΡΟΠΟΝΤΙΔΑ έχουμε γράψει την άποψή μας και δεν υπάρχει λόγος να την επαναλάβουμε. Η βία είναι βία και αλίμονο αν κλείναμε τα μάτια σε επιθέσεις ποδοσφαιριστων ή Προπονητών ή παραγόντων σε διαιτητές, επειδή δεν άρεσε μια απόφαση. Η ουσία αυτή είναι και όλα τ' άλλα είναι για από προσανατολισμό.