Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Καλή Κυριακή να έχετε και καλά θα κάνετε κάποιοι να....
ηρεμήσετ ούτε και να μην έχετε ανησυχίες.4

- Πόσο όμορφο είναι να βλέπεις ψευτομαγκες να έχουν την στάση "στα τέσσερα" για να πάρουν μια πιστοποίηση, χωρίς να είναι ικανοί να πάρουν το δίπλωμα προπονητή, έστω και της τελευταίας κατηγορίας; Θα πέσει πολύ γέλιο, αφού οι εξυγιαντές χτύπησαν και πάλι. Προπονητής χωρίς να έχει καταφέρει να περάσει εξετάσεις και με πιστοποίηση από ΖΕΛΈ της ΝΙΤΣΑΣ!!!!!!


- Σήμερα οι περισσότεροι αγώνες για την Α' κατηγορία, αφού χθες είχαμε δύο αγώνες με τον ΗΡΑΚΛΉ ΨΑΧΝΏΝ να κερδίζει στην έδρα του την ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ και την ΔΡΟΣΙΑ να κερδίζει εκτός έδρας τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ. 


- Οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ πάνε σήμερα στην ΕΡΈΤΡΙΑ για φιλικό με την Κ16 στις 12:00. Πληροφορίες λένε πως ο κυριος που έκανε δηλώσεις για μη νόμιμη διοίκηση, θα είναι στο γήπεδο και θα έχει μαζί του αυτά που ανήκουν στην ομάδα και μη νόμιμα τα έχει ο ίδιος. 

- Επειδή εμείς δεν μασάμε τα λόγια μας, περιμένουμε να μιλήσουμε με τον πρώην προπονητη του ΕΥΒΟΙΚΟΥ Αγίου Νικολάου κ. Μωϋσιαδη Γιάννη, ν' ακούσουμε και την δική του άποψη και μετά θ' αναφερθούμε στο θέμα της λύσης συνεργασίας και στα όσα ακολούθησαν.