Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Τώρα που συναντήθηκε ο Μητσοτάκης με τον Ερντογάν, οι Τούρκοι θα αγαπήσουν την Ελλάδα. Το επόμενο βήμα θα είναι να.
συναντηθεί ο Καμμενος με τον Κοτζιά!!!! Που τους θυμηθήκαμε αυτούς τώρα;

-Να ευχαριστήσουμε την Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο έργων κύριο Γουρνή και τον Αντιδήμαρχο Ληλαντίου κύριο Σέρρα, αφού πληροφορήθηκαμε πως ξεκίνησαν τις διαδικασίες για τον παραλιακό στο Λευκαντί.


- Γάτες υπάρχουν πολλές και διάφορες, αλλά εκεί στα Ψαχνά υπάρχουν στον ΗΡΑΚΛΗ γάτες ράτσας. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Κανένα πρόβλημα δεν έχουν, αφού έχουν και προπονητή και βοηθό προπονητή με τα απαραίτητα διπλώματα.....


- Το ξαναγραφουμε. Θα στηρίξουμε όσο μπορούμε την ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ αφού η ομάδα μπήκε πλέον σε άλλη τροχιά. Αυτό θα το διαπιστώσουν όλοι πολύ σύντομα.


- Επειδή κάποιοι ποδοσφαιριστές σχολιάζουν αυτά που γράφουμε για τον προπονητή τους και λένε πως είναι καλύτερος από αυτούς που έχουν διπλώματα, καλά κάνουν, αλλά να τα λένε σ' αυτούς που δεν ξέρουν. Εμείς ξέρουμε πως έχει κοντά του προπονητή με δίπλωμα και ο οποίος ουσιαστικά κάνει όλη την δουλειά. Κάνουμε λάθος;