Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα για τα όσα συμβαίνουν στο Ευβοϊκό ποδόσφαιρο και το πόσο εύκολα πολλοί είναι αυτοί οι οποίοι άρχισαν τις....
διαμαρτυρίες για την διαιτησία. Ας πάρουν θέση οι αρμόδιοι.

- Να στείλουμε την καλημέρα μας σ' αυτούς που πίστεψαν πως μπορούσαν να παίξουν μαζί μας. Το παιχνίδι άρχισε λοιπόν και θα το παίξουμε μέχρι το τέλος. Να μην ξεχνάτε ψευτομαγκες πως σ' αυτό το παιχνίδι δεν υπάρχει ισοπαλία. Ο ένας κερδίζει και ο άλλος χάνει.

- Την καλημέρα μας στον κύριο Αβερκιαδη, ο οποίος δηλώνει πως δεν είναι δικαστής, αλλά αυτό το ξέρουν όλοι. Αγαπητέ Απόστολε δεν σου ζητήσαμε να δικάσεις, αλλά να γράψεις την άποψή σου. Έπρεπε να διακόψει τον αγώνα ο Κωνσταντιος;

- Εμείς δεν θέλουμε καμία ιδιαίτερη ενημέρωση από την δήμαρχο κυρία Έλενα Βάκα. Το μόνο που θέλουμε είναι να κάνει πράξη τα όσα υποσχέθηκε και φυσικά να μην ξεχάσει ποτέ τα στελέχη της παράταξής της.

- Τίποτα δεν θα πάρουμε πίσω από αυτά που γράψαμε για την ΕΠΣΕ και το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Τα γράψαμε γιατί δεν θέλουμε να έχει προβλήματα αυτή η διοίκηση και επειδή δεν θέλουμε να χαλάσουν οι προσωπικές σχέσεις οι οποίες υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια.