Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και να είσθε όλοι καλά. Όταν φτάνουμε στην Παρασκευή, οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους την ξεκούραση, αλλά υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι έχουν περισσότερες.....
υποχρεώσεις. Πληροφορίες λένε πως ο Τσιπρας θα εισηγηθεί την κατάργηση του Σαββατοκύριακου, τελείως όμως. Να έχουμε δηλαδή 5 μέρες και από Παρασκευή να πηγαίνουμε κατευθείαν Δευτέρα..

- Τελικά ο Δήμος βρήκε τον άνθρωπό του. Μετά τα τόσα καλά λόγια που είπε για την δήμαρχο κυρία Βάκα ο κ. Μοριδης μάλλον θα τοποθετηθεί ως καλλιτεχνικός διευθυντής!!!! Είπε πως για 5 χρόνια θα έχουμε την καλύτερη δήμαρχο. Δεν είναι κακό που δεν ξέρει πως η θητεία είναι 4 χρόνια και όχι 5.....

- Το τι θα κάνει ο κ. Μοριδης είναι δικό του θέμα και δεν θα δώσει σε κανέναν λογαριασμό αλλά το τι θα κάνει η Δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο, δεν είναι προσωπικό θέμα κανενός, αφού η Δημοτική Αρχή δίνει λογο στους δημότες και αυτό η κυρία Βάκα θα το τιμήσει.

- Κάποιοι δεν μας έχουν ζυγίσει καλά. Κύριοι δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Εμείς δεν θέλουμε γκρίνια και τσακωμούς στην ΕΠΣΕ. Τους θέλουμε αγαπημένους και να δουλεύουν όλοι μαζί ενωμένοι για το Ευβοϊκό ποδόσφαιρο. Προς αυτή την κατεύθυνση μιλήσαμε με μέλη του ΔΣ και πιστεύουμε πως η ΕΠΣΕ θα διοικηθει από το ΔΣ και όχι από ανθρώπους της παράγκας. 

- Στον αγαπητό ποδοσφαιριστή ο οποίος προσπαθεί να ρίξει δηλητήριο σ' εμάς για να προστατέψει τον φίλο του, θα στείλουμε την καλημέρα μας και θα του πούμε πως χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον που δείχνει για τις δικές μας σχέσεις με άλλες ομάδες και την ΕΠΣΕ. Αγαπητέ κύριε, εμείς δεν βρισαμε ανθρώπους της ΕΠΣΕ, ούτε φυσικά του ΗΡΑΚΛΉ. Αυτό το κάνανε άλλοι.