Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΕ ΛΗΛΑΝΤΙΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Α.Ε.Λ. -  ΑΟ ΑΥΛΙΔΑΣ 1-3
            
Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα μας ηττήθηκε με 1-3 από την ομάδα του ΑΟ Αυλίδας σε ένα αγώνα που τα λάθη της άμυνας και η....
αμφισβητούμενε αποφάσεις του βοηθού κ. Δανιηλίδη διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα
Στο 2΄ σε λάθος συνεννόηση των αμυντικών στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Ντασιώτης και το πλασέ σουτ  που έκανε δεν πέρασε την γραμμή αλλά  ο βοηθός κ. Δανιηλίδη κατακύρωσε γκολ.
Η ομάδα μας προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα αλλά στο 20΄ πάλι ο Ντασιώτης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια  της άμυνας και έκανε το 0-2.
Η ομάδα μας δεν το έβαλε κάτω δημιούργησε φάσεις και στο 42΄ήταν άτυχη όταν το δυνατό σουτ του Νικόλαρου βρήκε το κάθετο δοκάρι.
Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ακυρωθέν  γκολ του Κόλλια (καθαρό καλυπτόταν ο παίκτης) και στο  68΄ουσιαστικά ο Θωμάς τέλειωσε το παιχνίδι κάνοντας το 0-3 με δυνατό σουτ.
Η ψυχρολουσία βάρυνε τα πόδια των αθλητών μας αλλά ο Μαισογλου έκανε το 1-3 στο 80΄ και ο Κουρούπης μπορούσε στο 83΄να κάνει το 2-3 και να ξαναμπεί η ομάδα μας στον  αγώνα, με το τελικό αποτέλεσμα ναείναι 1-3 για την ομά της Αυλίδας.
Καλή η διαιτησία του κ. Μητρολιού και του βοηθού κ. Δάλλα.
Α.Ε.Λ.
Ρουμελιώτης, Ματσούκας (61΄ Κουρούπης), Ndoi, Αθανασίου , Κόλλιας, Τζάνος,  Παπαγεωργίου ( 76΄Λαμπρόπουλος), Νικόλαρος (69΄Μπαρίτας),Μαίσογλου, Σίμος, Καλέντζης.
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αυλίδας για την νίκη και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα παίξει στο Νεοχώρι με την τοπική ομάδα την Κυριακή 29/9 και ώρα 17:00.


ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Την Παρασκευή  20/9 στις εγκαταστάσεις της Σχολής πραγματοποιήθηκε  ο καθιερωμένος αγιασμός της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς και της Α.Ε. Ληλαντίου  από τον Πατέρα Πορφύριο για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.


Εκτός από το Δ.Σ της ομάδας τους προπονητές αθλητές γονείς και φίλους παρευρέθηκε και ο Βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Δήμαρχος Χαλκιδέων  κ .Θ. Ζεμπίλης ο οποίος απεύθυνε και σύντομη ομιλία για την Σχολή και την προσφορά της στην περιοχή μας.

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟΣ  ΕΛΕΓΧΟΣ  ΚΑΙ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Το Σαββατοκύριακο 21,22/9 έγινε καρδιολογικός έλεγχος στους αθλητές μας από τον κ. Κούτρα και την Τετάρτη 25/9  θα πραγματοποιηθούν και οι εργομετρικές εξετάσεις.