Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

.....σουτάκια

- Μεγάλε καλά Χριστούγεννα. Ασχολείστε μαζί μας και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να μας πείτε να μην ασχολούμαστε εμείς με μια ομάδα. Τα παιχνιδάκια αυτά δεν περνάνε σ΄ αυτή την παραλία.
Καμιά ομάδα δεν είναι επιχείρηση κανενός, καμιά ομάδα δεν είναι οικογενειακή. Όταν συμμετέχει σε πρωταθλήματα θα έχει ο καθένας  δικαίωμα να την σχολιάσει και ....
να την κρίνει.
Ακόμη πάντως περιμένουμε να πάρουμε απάντηση για το δίπλωμα του προπονητή, γιατί μας λέγατε ένα μήνα πριν πως το πήρε και μας ζητούσατε να γράψουμε κάτι. Γράψαμε πως πήγε στην ΣΧΟΛΗ C PLUS η οποία δημιουργήθηκε γι΄ αυτούς που δεν μπορούσαν να πάρουν διπλώματα, αλλά και πάλι δεν τα κατάφερε!!! Σας ζητήσαμε λοιπόν να δώσετε στην δημοσιότητα έστω αυτό το δίπλωμα και δεν το κάνατε, αφού δεν υπάρχει. Μεγάλε να το ξεκαθαρίσουμε. Εμείς ξέρουμε πως το δίπλωμα θα δοθεί σε όλους κι ας μην πέρασαν τις εξετάσεις!!!! Πληρώνεις και είσαι προπονητής και ότι γουστάρεις δηλαδή, αλλά για τέτοιες κατηγορίες. Για να πάρεις δίπλωμα ΟΥΕΦΑ Β΄, Α΄, PRO  κλπ πρέπει να έχεις γνώσεις, να ξέρεις να τις μεταφέρεις στο χαρτί και να τις χρησιμοποιείς όταν κάνεις πρακτική.
Όταν δεν ξέρεις ........
Χρόνια πολλά μεγάλε και να ξέρεις πως εμείς δεν ανήκουμε σ΄ εκείνους που τα καταπίνουν γιατί πήραν ευχές ή τους προσφέρθηκε δείπνο σε ταβέρνα γειτονικού χωριού. Αλήθειες κι όποιος αντέχει.