Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Μας τα είπανε....

"Μας τα είπανε" και το ευχαριστήθηκαν κάποιοι κι πιστεύουμε πως μετά πέρασαν όμορφα Χριστούγεννα. Εμείς ως συνήθως "τα λέμε" μετά τις γιορτές και αυτό είναι που τους ενοχλεί. Δεν  θέλουμε να έχει κανένας άγχος και να ξέρει πως εμείς ανταποδίδουμε πάντα με τον ίδιο τρόπο.
Το 2020 θα είναι η χρονιά του apopsignomi.blogspot.com και θα είναι ....
αποκαλυπτικό και καυστικό, όχι μόνο με σχόλια, αλλά και με ρεπορτάζ.
Αυτό είναι που θα πονέσει αυτούς οι οποίοι έκαναν την κωλοτούμπα  άθλημα και παριστάνουν τους παράγοντες. Θα πονέσει κι αυτούς οι οποίοι λένε άλλα στον έναν κι άλλα στον άλλον για να κάνουν τις δουλίτσες τους κι να είναι στο προσκήνιο.
Επειδή δηλώνουν καθαροί και χαρακτηρίζουν άλλους λαμόγια, θα πρέπει εμείς να αποδείξουμε πως είναι χειρότεροι.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, εμείς δεν θα μπούμε στο παιχνίδι της κωλοτούμπας, ούτε και θα ακολουθήσουμε την πρακτική τους.
Όποιος δηλώνει δεξιά κι αριστερά πως δεν μιλάει μαζί μας, θα τον παρακαλούσαμε να το τηρήσει και να μην επικοινωνεί μαζί μας. Να ζητήσει βοήθεια από αυτούς στους οποίους λέει τις ασυναρτησίες του. Εμείς στο εξής δεν θα δεχθούμε ούτε εξηγήσεις, ούτε αναλύσεις. Θα δεχόμαστε μόνο μηνύσεις. Ο καθένας ο οποίος θα νομίζει πως τον θίξαμε να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη και όχι σ΄ εμάς.