Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και Καλά Χριστούγεννα. Ευχόμαστε να περάσετε καλά και να έχετε την υγεία σας. Σήμερα όμως υπάρχει και ένα ερωτηματικό. Αυτό έχει να κάνει με τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κι με το αν σήμερα θα πληρωθούν τελικά ποδοσφαιριστές και προπονητές. Αν δηλαδή σήμερα στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα έχουν Χριστούγεννα ή την Σταύρωση. Χθες ο κατ΄τον ίδιο πρόεδρος κύριος Λαθουράς, έπαιξε άσχημα σε ραδιοφωνική εκπομπή, παριστάνοντας ...
ακόμη και τον προπονητή, αφού έκανε απίστευτες αναλύσεις!!! Μίλησε κόμη και για τον Κολιόπουλο με καλά λόγια, αλλά τον είχε ξεχάσει απλήρωτο και άλλοι έτρεχαν να τον πείσουν να επανέλθει στις προπονήσεις και τους αγώνες. Μίλησε άσχημα για τον προπονητή, αλλά κι αυτόν απλήρωτο τον έχει και μάλιστα δεν του επέστρεψε ούτε τα χρήματα που έβαλε από την τσέπη του ο προπονητής, για να πληρωθεί η προκαταβολή ποδοσφαιριστή. Ο κύριος Λαθουράς φυσικά και δεν έχει πλέον θέση στην ομάδα και θα έπρεπε ήδη να είχε αποχωρήσει. Δεν υπήρχε έτσι κι αλλιώς στην ομάδα, όχι ως πρόεδρος, αλλά ούτε ως αυτός που θα περνούσε να πει μια καλημέρα.

- Σήμερα είπαν πως θα έρθουν τα χρήματα από το Λονδίνο (!!!!!!) όπου δήλωσε πως είναι ο κ. Μορίδης και μακάρι να γίνει το θαύμα και να βρεθούν τα χρήματα για να μην έρθουν τα χειρότερα.
Ο κύριος Μορίδης δηλώνει ασθενής και ευχόμαστε περαστικά, αλλά να ξέρει πως κανείς δεν πιστεύει στην δήλωσή του.

- Καλά κι Ευτυχισμένα Χριστούγεννα, με υγεία και αγάπη.