Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε.. Άγιες μέρες έρχονται και όλοι προσπαθούμε ώστε να βρισκόμαστε δίπλα στα παιδιά μας και να τα βοηθάμε να καταλάβουν πως η αγάπη ....
πρέπει να περισσεύει, άσχετα με το αν λείπουν τα λεφτά.

- Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ πέρασε και από το Βασιλικό και όλα δείχνουν πως δύσκολα θα κάνει τόσες γκέλες που θα χρειαζόταν για να δώσει δικαιώματα και ελπίδες σε άλλες ομάδες, να πιστέψουν πως τίποτα δεν τελείωσε για το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής. Ο ΛΗΛΑΣ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από αυτόν τον αγώνα και τo κυριότερο δεν κατάφερε να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο, σ΄ έναν αγώνα με αντίπαλο τον ΗΡΑΚΛΗ Ψαxνών.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κέρδισε τον ΕΥΒΟΪΚΟ Αγίου Νικολάου και ανέβηκε βαθμολογικά, ενώ άφησε στην μοναξιά του και αγκαλιά με μόλις 1 βαθμό τον Ευβοϊκό. Προπονητής και ποδοσφαιριστές του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έκαναν το καθήκον τους και είναι οι μόνοι κύριοι απέναντι στην ομάδα. Οι διοικούντες και οι εκτελεστικοί, ασθενούν βαρέως και ελπίζουν μόνο στον Άγιο Βασίλη.

- Η ΕΡΕΤΡΙΑ πήρε την νίκη εκτός έδρας από τον ΟΛΥΜΠΟ και βλέπει πως τουλάχιστον δεν θα είναι στην επικίνδυνη ζώνη που οδηγεί σε υποβιβασμό. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ συνεχίζει την προσπάθειά του και κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τα πάει καλύτερα από κάθε άλλη χρονιά.

- Έχασε μια μάχη ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει και είναι η άνοδος στην Α΄ Κατηγορία της Εύβοιας. Κάποιοι βλέπουν τις απώλειες του ΜΙΑΟΥΛΗ και καθόλου τις απώλειες των άλλων ομάδων και αυτό τους οδηγεί σε λάθος συμπεράσματα. Το ΚΑΛΟΧΩΡΙ / ΠΑΝΤΕΙΧΙ κέρδισε και ανέβηκε βαθμολογικά.

- Για την ΕΠΣΕ και τα ανυπόστατα δημοσιεύματα, περιμένουμε και δεν το ξεχνάμε. Θέλουμε να πιστεύουμε πως οι τύποι που  ξαφνικά αγάπησαν τον πρόεδρο κύριο Ρέτσα, δεν θα καταφέρουν να "τον τσαλακώσουν" και να τον βάλουν στο τσεπάκι τους. Εμείς του έχουμε εμπιστοσύνη, αλλά με την προϋπόθεση να μιλάει με στοιχεία και ονόματα. Εμείς ότι γράφουμε μπορούμε να το αποδείξουμε. Περιμένουμε.