Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και Χρόνια σας Πολλά. Αγάπη και υγεία για όλο τον κόσμο. Αυτές οι μέρες των Χριστουγέννων μας βάζουν πολλές φορές σε σκέψεις και ιδιαίτερα όταν κάποιος βρίσκεται κοντά στο να ξεκινήσει το ταξίδι του για τους ουρανούς. Τι σημασία έχει πόσο χρονών είναι ο άνθρωπος που φεύγει, αν είναι ο άνθρωπος που σ΄ έφερε στην ζωή ή ο άνθρωπος ....
που σε μεγάλωσε, ο άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα σου και γενικά ένας δικός σου άνθρωπος; Ας αγκαλιάζουμε τους δικούς μας ανθρώπους, όσο είναι στην ζωή.

- Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα στο θέμα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και να δούμε τι θα πούνε κάποιοι, όταν γράψουμε τι συνέβη στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να φτάσουμε να είναι παρόντες - απόντες διοικούντες και εκτελεστικοί. Δεν φταίει κανένα Μορίδης και κανένας Λαθουράς και κανένας από αυτούς που υπάρχουν στα χαρτιά. Φταίνε αυτοί οι οποίοι έπαιξαν άσχημα παιχνίδια για να έρθει ο Μορίδης. Τους ξέρετε ΟΛΟΙ και έβαλαν το χεράκι τους, ώστε να οδηγήσουν στην έξοδο τον Βουρδάνο και μετά κόλλησαν ως εκτελεστικοί και έβγαζαν βόλτα το σκυλάκι του αρχιεκτελεστικού.
Θα αποκαλυφθούν ΟΛΟΙ όταν έρθει η ώρα.

- Κύριοι ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και 2 ακόμη άνθρωποι που δεν είναι ούτε εκτελεστικοί, ούτε διοικητικοί, αλλά βοηθάνε. Κανείς πλέον δεν έχει δικαίωμα να αποφασίσει το οτιδήποτε για την ομάδα, εκτός από αυτούς που προαναφέραμε.  Ο κύριος Τοκπασίδης, ας κάνει ένα ακόμη βήμα. Έχει την ευκαιρία να κρατήσει όρθια την ομάδα και όποιοι την αγαπάνε, έχουμε υποχρέωση να βοηθήσουμε οικονομικά και κάθε μήνα να βγαίνουν οι υποχρεώσεις.

- Οι ψευτομαγκιές κάποιων, οι ύβρεις και οι προπηλακισμοί, θα πρέπει να τελειώσουν εδώ. Έκαναν μεγάλη ζημιά στην ομάδα και πρέπει να μείνουν μακριά από αυτή. Ο κόσμος δεν ακολουθεί την ομάδα για τους γνωστούς λόγους και για ν΄ αλλάξει το κλίμα, η ομάδα θα πρέπει να συνεχίσει αγωνιστικά με τον Τοκπασίδη και τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι σήκωσαν το βάρος και είχαν υπομονή και αυτοί που πραγματικά αγαπούν την ομάδα, να φροντίσουν ώστε σε εύλογο διάστημα, να δώσουν λύσεις στο οικονομικό και στο θέμα των φιλάθλων.

- Τελείωσε λέει ο άλλος το πρωτάθλημα στην Α΄ Κατηγορία. Γιατί άραγε τελείωσε; Ούτε ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν λέει κάτι τέτοιο και μάλιστα στα Ψαχνά λένε πως έχει πολύ δρόμο ακόμη και αυτή είναι η αλήθεια.  Έχουμε ακόμη 16 αγωνιστικές και είναι γνωστό πως όλες οι ομάδες κάνουν πάντα ότι μπορούν για να κερδίσουν τον πρώτο. έτσι δεν είναι;

- Είχαμε υποσχεθεί πως μετά τις γιορτές, θα τρέξουμε ένα ρεπορτάζ το οποίο έχει να κάνει με ομάδα της Εύβοιας, την συμπεριφορά παραγόντων και το στοίχημα και δεν το ξεχνάμε. Θα το ξεκινήσουμε και αν ευσταθούν τα όσα μας κατήγγειλαν κάποιοι θα τα δώσουμε στην δημοσιότητα χωρίς καμία καθυστέρηση.

- Χρόνια σας πολλά