Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

Τώρα τρέχουμε. 
Κυρίες κι κύριοι της διοίκησης του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ, την Δευτέρα καμιά προκαταβολή δεν θα είναι ικανή να σταματήσει κάποιους από το να απευθυνθούν αρμοδίως.
Η δικαιοσύνη θα αναλάβει να βρει το ποιοι έχουν ευθύνη. 
Θα καταλάβουν ΟΛΟΙ γιατί ο κ. Βουρδάνος προτίμησε να αποχωρήσει, αφού δεν ήθελε να εμπλακεί σε κανενός είδους κουκούλωμα και σε καμιά περίπτωση δεν ήθελε να ....
φτάσει και να δηλώσει πως χάθηκαν βιβλία και να καταγγείλει θέματα διακίνησης μαύρου χρήματος.
Τώρα θα καταλάβουν ΟΛΟΙ ποιοι είναι αυτοί που σπρώχνουν στην διάλυση τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ για να εξαφανίσουν ίχνη και για πολλά άλλα. 
Τώρα αρχίζει το πάρτι.
Ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης οφείλει με δημόσια δήλωσή του να βγει και να μιλήσει καθαρά σ΄ αυτούς τους λίγους που αγαπούν την ομάδα και στους πολλούς που θέλουν να είναι δίπλα της, αλλά περιμένουν να γυρίσει η ομάδα σελίδα.  Κύριε Νάτσο, πάμε ΤΩΡΑ.
Χάθηκε η ιστορία του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;;;;;;
Ποια είναι τα μέλη του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ;;;
Ποιος παρέλαβε βιβλία, σφραγίδες κλπ και ποιος τα έχασε;
Την Δευτέρα διοικούντες και εκτελεστικοί πληρώνουν το σύνολο των οδοιπορικών που χρωστάνε, για να μην αναλάβει έργο η δικαιοσύνη.
Για μας άλλος δρόμος δεν υπάρχει.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα μείνει όρθιος με τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή κ. Τοκπασίδη, τον κύριο Καρλατήρα, τον κ. Πέτρου, την κυρία Κουνη και όποιον άλλον κρίνουν όλοι αυτοί πως αξίζει να είναι δίπλα στην ομάδα.