Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και χρόνια σας πολλά. Έμειναν 4 και σήμερα για να φύγει ο παλιός ο χρόνος το 2019 και να έρθει ο νέος το 2020. Τι να περιμένουμε άραγε από τον νέο χρόνο; Να ευχηθούμε να έχει καλά όλα τα παιδιά του κόσμου και να φέρει δύναμη και υγεία....
στους ανήμπορους και τους πάσχοντες.

- Να ευχηθούμε το 2020 να φωτίσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ώστε να βοηθήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες, αφού το 2019 βοήθησε να φύγει αυτό το κακό συναπάντημα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

- Να ευχηθούμε το 2020 να οδηγήσει την Περιφέρεια Στερεάς στην ανάπτυξη και τον Περιφερειάρχη μας τον Φάνη Σπανό σε σωστές αποφάσεις, ώστε ακόμη κι αυτοί που τον κατηγορούν να καταλάβουν πως καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται.

- Να ευχηθούμε το 2020  να έχει δύναμη και υγεία η δήμαρχός μας η Έλενα Βάκα ώστε να τρέχει για να βοηθάει τους δημότες στην καθημερινότητά τους και φυσικά ν΄ αλλάξει την εικόνα του Δήμου γενικότερα.

- Να ευχηθούμε ο πρωτοπόρος ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ να προχωρήσει χωρίς προβλήματα και να μπορέσει να επαναλάβει τον άθλο που είχε κάνει πριν μερικά χρόνια.

- Να ευχηθούμε ο δεύτερος στην βαθμολογία ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ να καταφέρει να ενώσει τους Αλιβεριώτες για το καλό της ομάδας και προς όφελος της πόλης. Ο Κατσινόπουλος είναι ΚΥΡΙΟΣ και θα είναι ζημιά για το ποδόσφαιρο η απομάκρυνσή του.

- Να ευχηθούμε ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να μην ξαναπέσει σε χέρια "εκτελεστικών"  και "αχυράνθρωπων" και να βρει την ηρεμία του ώστε το 2020 να είναι ένας σταθμός, για ν΄ ακολουθήσει ένα νέο ξεκίνημα.