Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα. Σε ρυθμούς Χριστουγέννων από σήμερα και ευχόμαστε να είναι τα καλύτερα για όλους και ιδιαίτερα για τα παιδιά. Στα αρνητικά της χρονιάς που φεύγει υπάρχουν θέματα από τον χώρο του ποδοσφαίρου της Εύβοιας, αλλά και από τον ....
χώρο της αυτοδιοίκησης. Δεν θα τα αναλύσουμε σήμερα, αφού αυτό το κάναμε σε καθημερινή βάση.
Από σήμερα και για τις μέρες των γιορτών, πάμε χαλαρά και ήρεμα.

- Ο Δημήτρης Βαλκάνος έχει βρει τον τρόπο  και ως προπονητής περνάει πάντα από την Μακρυκάπα. Ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ πάντως δεν περνούσε με νίκη, αλλά τώρα με τον Βαλκάνο πέρασε.  Στο Αλιβέρι θα κάνουν καλά Χριστούγεννα και θα περιμένουν το 2020 για να δούνε τι θα κάνουν στην συνέχεια. Δημήτρη είσαι ψυχούλα πάντως. Δεν θέλεις να βλέπεις στενοχωρημένους ανθρώπους και προσπαθείς να μετριάσεις τον ποδοσφαιρικό πόνο τους.

- Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ του Βασίλη Τσιμιχόδημου "ξεσκέπασε" την ΣΚΕΠΑΣΤΗ αφού την κέρασε 3 γκολ ως μελομακάρονα  ή αν προτιμάτε κουραμπιέδες.  Ο ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ξέρει πως η συνέχεια θα είναι δύσκολη, αλλά όλα δείχνουν πως αυτοί που συνεχίζουν θα τα δώσουν όλα. Η ΣΚΕΠΑΣΤΗ  πάντως την 1η αγωνιστική του 2020 πάει Αλιβέρι.

- Φωνάζουν οι του Αυλωναρίου για ένα γκολ που πέτυχαν αλλά δεν μέτρησε, αλλά με ένα στημένο ο Ελλήσποντος πήρε τους 3 βαθμούς στις καθυστερήσεις. Ο κ. Μπασούκος ο προπονητής του Αυλωναρίου, "βγήκε από τα ρούχα του" για το γκολ που ακυρώθηκε, αλλά μάλλον "ξαναμπήκε" σ΄ αυτά όταν η ομάδα του ισοφάρισε σε 1 - 1 και πολύ γρήγορα από εκτέλεση φάουλ δέχθηκε το δεύτερο γκολ. Το Αυλωνάρι στις 2 τελευταίες αγωνιστικές δέχθηκε 7 γκολ και αυτό είναι το πρόβλημα και όχι η διαιτησία.

- Έχασαν οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ από τον ΠΑΟΚ με 0 - 2 και τώρα πρέπει να πάρουν αγώνες και βαθμούς. Στις 12 Ιανουαρίου 2020 οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ θα υποδεχθούν τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ Αθηνών και θα πρέπει να τον κερδίσουν, για να μην μπούνε σε περιπέτεια. Την τελευταία αγωνιστική του Α΄γύρου θα παίξουν εκτός με τα ΤΡΙΚΑΛΑ.

- Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και φροντίστε να περάσετε όμορφα αυτές τις μέρες με αγάπη και οικογενειακά.