Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και χρόνια σας πολλά. Καλό Σαββατοκύριακο να έχετε και να ξέρετε πως το κρύο δεν πτοεί τον άνθρωπο. Τον ρίχνει στα πατώματα η κακία, η αχαριστία και οι δήθεν. Το κρύο λοιπόν με τον έναν ή τον άλλον ...
τρόπο, το ξεπερνάμε όλοι, αλλά τα υπόλοιπα μόνο μ΄ έναν τρόπο τα ξεπερνάς. Αδιαφορείς και κοιτάς μπροστά. Θα σε συκοφαντήσουν, θα σε λασπολογήσουν, αλλά δεν μπορούν να σε σταματήσουν, αφού έχουν κ΄νει τα χειρότερα και απλά παριστάνουν τους αθώους κι νομίουν πως ο κόσμος δεν τους ξέρει.

- Πάλι τα ίδια με τον κύριο Λαθουρά ο οποίος βγήκε στον ΕΥΡΙΠΟ 90 και ήθελε να βγάλει το μίσος του εναντίον του κ. Τοκπασίδη, του προπονητή του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.  Δεν θέλει να καταλάβει πως νομίζει πως είναι πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Αν ήταν πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ θα ήταν κι αυτός που θα υπέγραφε πληρωμές, θα είχε τον τραπεζικό λογαριασμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και δεν θα γινόταν καταθέσεις και αναλήψεις σε λογαριασμό τρίτου.

- Κύριε Λαθουρά, είσθε σίγουρος πως είσθε πρόεδρος του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ; Κύριε Λαθουρά οι ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα σε ποσοστό 90% ήρθαν όταν η ομάδα ξεκίνησε με Λάμπρου και Τοκπασίδη και με τον κύριο Βουρδάνο να προσπαθεί να φτιάξει διοίκηση, έχοντας στην πλάτη του όλους αυτούς  που ήθελαν να φέρουν τον κύριο Μορίδη για να κάνουν δουλειά μαζί τους. Κύριε Λαθουρά ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ  πέρασε πολλά στο πρόσφατο παρελθόν με όλους αυτούς που διακίνησαν χρήμα για το οποίο κανένας δεν ξέρει τίποτα. Έκλεισαν τραπεζικοί λογαριασμοί, γιατί άραγε και ξεπουλήθηκε η ομάδα, για να ανέβει κατηγορία κάποια άλλη. 

- Κύριε Λαθουρά είπατε στην ραδιοφωνικοί εκπομπή, πως βάλατε πολλά λεφτά στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Μπράβο σας. Σας καλούμε δημόσια να μας πείτε, σε ποιανού τσέπη τα βάλατε και γιατί. Στον λογαριασμό του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν βάλατε ούτε 1 ευρώ. Έχετε στα χέρια σας ένα παραστατικό που να αποδεικνύει αυτά που λέτε;

- Λέτε πως ο κ. Μορίδης έστειλε το παραστατικό της τράπεζας στην οποία κατέθεσε το έμβασμα για να πληρωθούν την Δευτέρα 23 / 12/ 2019 ποδοσφαιριστές και προπονητές. Κύριε Λαθουρά μην περνάτε για ηλίθιους τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές. Ξέρουν και να διαβάζουν και μαθαίνουν αν θέλουν τι, πότε, από που κι 
από ποιον ξεκίνησε ένα έμβασμα το ταξίδι του. Την Δευτέρα 23/12/2019 δεν δόθηκε εντολή για κανένα έμβασμα προς τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ κι από καμία τράπεζα. Να δούμε αν θα δοθεί την Δευτέρα 30/12/2019.

- Η κυρία Κουνή δεν έχει καμία ευθύνη. Εμείς δεν την γνωρίζουμε, αλλά έχουμε ακούσει τα καλύτερα και πως είναι η μόνη "που εκπροσωπεί" τον κ. Μορίδη και προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα. Κι αυτή απλήρωτη θα είναι κι ας μη λέει τίποτα.

- Το αστείο τελείωσε εδώ. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει έχοντας στην όλη διαχείριση τον Παναγιώτη Τοκπασίδη, την κυρία Κουνή,τον κύριο Καρλατήρα, τον κύριο Πέτρου και τους αρχηγούς της ομάδας. Αυτοί φτάνουν για να τελειώσει η χρονιά. Με το τέλος του πρωταθλήματος να προχωρήσει η ομάδα, σε Γενική Συνέλευση με νέα βιβλία και όλα καθαρά. Τώρα δεν υπάρχει Γενική Συνέλευση η οποία θα λύσει προβλήματα. Τώρα προέχει το να επανέλθουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στις προπονήσεις και να συνεχίσει ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ με όλα αυτά τα παιδιά μέχρι το τέλος, γιατί αυτά τα παιδιά στήριξαν την ομάδα. Όσοι λένε πως αγαπούν τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ας τρέξουν ώστε να υπάρχουν κάθε μήνα τα χρήματα για τις υποχρεώσεις της ομάδας.