Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

----σουτάκια

- Δεν θα μας φοβίσει κανείς, όσες απειλές κι αν εκτοξεύσει, όσα τηλεφωνήματα με απόκρυψη κι αν κάνει. Εμείς θα γράφουμε αλήθειες και όποιος δεν τις αντέχει, ας κάνει αυτό που πρέπει. Υπάρχει και η δικαιοσύνη στην οποία μπορεί ο οποιοσδήποτε ν΄ απευθυνθεί. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν κανόνες ....
κι όλοι είναι υποχρεωμένοι να τους ακολουθούν.

- Η ΕΠΣ Εύβοιας είναι υποχρεωμένοι να ελέγχει τα πάντα και να δέχεται στα πρωταθλήματα ομάδες οι οποίες πληρούν τις προϋποθέσεις. Εμάς μπορεί να μην μας διαβάζουν και να μην μας ακούνε, αλλά δεν πάψαμε ποτέ να τους έχουμε σε εκτίμηση και να τους σεβόμαστε. Επειδή κάναμε στο πρόσφατο παρελθόν δύο αιτήματα και δεν απάντησαν σε κανένα, δημόσια σήμερα θα τους ρωτήσουμε, αν εφαρμόζουν τον ΚΑΠ και γενικότερα τους κανόνες.

- Ο πρόεδρος κύριος Ρέτσας δήλωσε δημόσια πως πλέον το ΔΣ της ΕΠΣΕ εφαρμόζει τους νόμους. Κύριε Ρέτσα, αγαπητέ πρόεδρε κυκλοφορεί στην πιάτσα πως η ΕΠΣΕ έχει λόγους να κλείνει μάτια κι αυτιά, σε ότι έχει να κάνει με τα διοικητικά συμβούλια των σωματείων μελών της!!!! Εμείς δεν το δεχόμαστε αυτό. Εσείς τι λέτε; Προσκόμισαν τα σωματεία μέλη σας, αυτά που έπρεπε για τα διοικητικά τους συμβούλια; Θυμόσαστε όλοι το θέμα με τον ΛΗΛΑ.  Μετά από δική μας παρέμβαση η ομάδα ηρέμησε και δεν μας ενοχλεί καθόλου που μας έβριζαν κι μας βρίζουν. 

- Πρόεδρε, αγαπητέ κύριε Ρέτσα, εφαρμόστε τους νόμους προς κάθε κατεύθυνση. Μην περιμένετε καταγγελίες. Επειδή δημόσια είπαμε σε ραδιοφωνική εκπομπή κάποια πράγματα σας ρωτάμε: Η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ έχει φέρει το διοικητικό συμβούλιο με σφραγίδα και υπογραφή του αρμόδιου τμήματος της Περιφέρειας. Προσωπική απάντηση δεν θέλουμε. Να απαντήσετε δημόσια ώστε να ενημερωθούν όλοι και να πάψουν να λένε πως ξέρουν πως "να πείσουν"  την ΕΠΣΕ!!!!