Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Καλημέρα στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ

Θέλουμε να στείλουμε την καλημέρα μας και να ευχηθούμε Καλά Χριστούγεννα στην ομάδα της ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ και να βάλουμε ένα τέλος στην "ψύχρα" που υπήρχε μεταξύ μας. Πιστεύουμε πως ΟΛΟΙ κατάλαβαν τα πραγματικά αίτια αυτής "της ψύχρας" και δεν θα χρειασθεί στο μέλλον να τα επαναλάβουν.
Εμείς δεν είχαμε ποτέ κανένα θέμα μαζί τους, αλλά όλα ξεκίνησαν και εξελίχθηκαν εξ αιτίας μιας λάθος συμπεριφοράς του κυρίου Κιαπέκου, απέναντι σε....
ανθρώπους της ΕΠΣΕ και του ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών. Το θέμα για μας έκλεισε εδώ και πιστεύουμε πως δικαιωθήκαμε, αφού είχαμε γράψει πως το άδικο δεν το θέλει ούτε ο Θεός.
Δεν μας απασχολεί το τι θα κάνει η διοίκηση, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στην συνέχεια, αλλά ελπίζουμε να δεχθούν τις ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα και μια καλύτερη πορεία της ομάδας το 2020.
Τις καλύτερες ευχές μας και σ΄ έναν άνθρωπο που έχουμε σε μεγάλη εκτίμηση, τον κ. Βασίλη Θαλάσση, ο οποίος είναι στο πλευρό του κ. Κιαπέκου και τον στήριξε ως φίλοι που είναι και να του γράψουμε πως τους φίλους πρέπει να τους λέμε την αλήθεια, ακόμη κι αν αυτή τους πληγώνει.
Καλά Χριστούγεννα.