Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

...φαπούλες

- Εμείς δεν θα καλύψουμε τα όποια λάθη της κυβέρνησης, επειδή στηρίζουμε ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Καθαρές κουβέντες και όχι μισόλογα. Όσες μέρες θα υπάρχει κλειστό ένα σχολείο, τόσες μέρες θα πρέπει να είναι σε άδεια ένας γονιός και να μην είναι ούτε μια μέρα από την κανονική του άδεια και ο....
μισθός του να μην μειωθεί ούτε κατά ένα ευρώ. Να επιβαρυνθεί το κράτος τα πάντα και να κάνει περικοπές από αλλού.

- Χέρι βοηθείας θα πρέπει να δώσουν και η Περιφέρεια κι οι Δήμοι. Όταν ένα σχολείο δεν λειτουργεί θα μειωθούν τα έξοδα και των δήμων, αλλά και της Περιφέρειας κι δεν είναι ανάγκη να μπούμε σε λεπτομέρειες Με αυτά τα χρήματα θα πρέπει να ενισχυθούν οι οικογένειες των οποίων τα έξοδα θα αυξηθούν κατακόρυφα για ευνόητους λόγους. Αφήστε λοιπόν τις αποφάσεις χωρίς όπως θα λέγαμε να καλύψετε τις οικογένειες.
Έπρεπε να ανακοινωθούν παράλληλα τα πάντα. Τα σχολεία του Δήμου Χαλκιδέων είναι κλειστά από την Δευτέρα. Γιατί δεν ρώτησε κανείς που πήγαν αυτά τα παιδιά; Δεν έχουν όλα τον παππού ή την γιαγιά να τους προσέχει. Κύριε πρωθυπουργέ, κύριοι υπουργοί, πάρτε αποφάσεις τώρα και δώστε λύσεις.  Άδεια "από προχθές" και όχι από αύριο και να πληρωθεί αμέσως ώστε να μπορεί ο κάθε γονιός να λύσει προβλήματα. Αυτό ορίζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα, γιατί αυτά ισχύουν και για τους Έλληνες πολίτες και όχι μόνο για πρόσφυγες, μετανάστες και λαθρομετανάστες.