Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλημέρα και ψυχραιμία. όλα θα πάνε καλά και σήμερα αφού είναι Παρασκευή και ο μήνας έχει 13!!! Αυτός ο κοροναϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω σε όλο τον κόσμο και ένας Θεός ξέρει πότε θα πάει στα τσακίδια και να μας αφήσει στην ησυχία μας. Ψυχραιμία και ας ...
κάνουμε το σταυρό μας.

- Άντε τώρα να περάσει το Σαββατοκύριακο χωρίς μπαλίτσα. Για τουλάχιστον 15 μέρες δεν θ έχουμε αγώνες και θα πρέπει να συζητάμε καθημερινά τα περί κωλοτούμπας και άλλα τέτοια. Άλλοι αναλυτές θα βγαίνουν στο χαζοκούτι και θα προσπαθούν να αναλύσουν την τρέλα του σουλτάνου, άλλοι τον κοροναϊό και άλλοι στην Χαλκίδα το πως και το γιατί, έφτασε ο κ. Σωτηρίου, ο αντιπρόεδρος των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ σε διευκρινιστική ανακοίνωση!!! 

- Αυτός που κάνει ανακοινώσεις αναλαμβάνει και την ευθύνη αυτών που λέει και τον ξέρουμε όλοι, αφού κρυφές ανακοινώσεις δεν υπάρχουν. Οι επικίνδυνοι και οι κωλοτούμπες είναι αυτοί οι οποίοι σου λένε άλλα και κάνουν άλλα και αυτοί που σου λένε κάτι για κάποιους και σ΄ αυτούς τους κάποιους λένε άλλα!!!! Ας καθίσουν φρόνιμα και πρέπει να μάθουν πως σ΄ εμάς δεν πρέπει να λένε ψέματα. Κρυφές ανακοινώσεις δεν υπάρχουν, αλλά υπάρχουν κρυφές "πουτανίτσες".

- Τι θέλει τώρα ο κύριος Χρήστος Λαμπρίδης, πρώην Γενικός Γραμματέας λιμένων, λιμενικής πολιτικής και ναυτιλιακών επενδύσεων και αμφισβητεί και κατηγορεί τον πρόεδρο του ΟΛΝΕ κύριο Παπανδρέου Ανδρέα για όσα λέει και για έγραφα που δίνει στην δημοσιότητα; Ποιος έβαλε τον κύριο Παπανδρέου σ΄ αυτή την θέση; Ο ΣΥΡΙΖΑ τον έβαλε και τώρα ο κ. Λαμπρίδης αλλά και η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν να δικαιολογηθούν και να του φορτώσουν τα πάντα; Ο κόσμος δεν τρώει κουτόχορτο. Ξέρει πως κανείς υπουργός και κανείς Γραμματέας δεν δίνουν γραπτές εντολές. Όλα στο μιλητό γίνονται. Σιγά που θα έστελνε έγγραφο με το οποίο θα έλεγε να παραχωρήσουν στον τάδε, το λιμάνι κλπ!!! Σύντροφοι, βοήθειά σας και άντε ν βρείτε άκρη, με τον πρόεδρο που εσείς επιλέξατε....

- Έχουν φαγωθεί όλοι και ρωτάνε γιατί δεν έχουμε καλές σχέσεις με την ΕΠΣΕ!!! Από που προκύπτει αυτό το συμπέρασμα; Εμείς έχουμε την σχέση που π΄ντα είχαμε με την Ένωση και αυτό δεν θ΄ αλλάξει. Απλά βιαζόμαστε λίγο περισσότερο, από τους διοικούντες και αυτό ίσως δείχνει πως δεν τα πάμε καλά. Κύριοι, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Λέμε τις απόψεις μας και ξέρουμε κι τις δικές τους. Έχουμε άλλο κώδικα επικοινωνίας και καλύτερα έτσι. Πάντως μας αρέσει που είναι πολλοί αυτοί οι οποίοι πιστεύουν πως δεν λέμε καλημέρα!!!!