Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλό Σαββατοκύριακο και μην ξεχνάτε. "ΜΕΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ". Δεν υπάρχει άλλη λύση και προσοχή. Δεν μένω στο σπίτι για να καλώ τους φίλους και τις οικογένειές τους για να το γλεντάμε ή να παίζουν τα παιδιά μας. Μένω στο σπίτι και ....
παίζω μόνος, παίζω με τα παιδιά μου μέχρι να χαθεί ο κορονοϊός και να ησυχάσουμε.

- Όλα κλειστά κι αυτό είναι το σωστό.  Τώρα θα έχουμε και το χρόνο να τηλεφωνούμε και στους καλούς ανθρώπους οι οποίοι λένε πως μας φροντίζουν και τους ευχαριστούμε!!! Μας χόρτασαν με τα λόγια τους, αλλά δεν πειράζει. Λένε ψέματα πάντως για τα ποσά. Για να συνεργαστούν μαζί μας έδωσαν προκαταβολή/εγγύηση 800 ευρώ και κάθε 15 του μήνα, (δεν το ορίσαμε 30 γιατί δεν θα ξέραμε τι να κάνουμε κάθε Φεβρουάριο), 1.000 ευρώ. Μπορεί να φαίνονται πολλά αλλά δεν είναι, αφού δεν τα βάζει μόνος του ο πρόεδρος, αλλά από κοινού με χορηγούς και παρατρεχάμενους!!! Δεν θα γράφαμε κάτι, αλλά μας υποτιμούν όταν πάνε και λένε πως μας έδωσαν κάτι ψιλά. 

- Πολλοί δεν θα πιστέψουν τα νούμερα αυτά, αλλά δεν μας ενδιαφέρει. Θα σημειώσουμε απλά πως δεν είναι δυνατόν να δίνουν σε κάποιον 250, σε άλλον 300, σε άλλον 600 σε άλλον 800 ευρώ και να μην αποδίδουν και να μην δίνουν 1.000 σ΄ αυτούς που αποδίδουν. Καθαρές κουβέντες κύριε πρόεδρε για να σε βγάλουμε κι από την δύσκολη θέση, αφού μιλάς, ενώ ζητάς από άλλους να μην λένε τίποτα.

- Γιατί ενόχλησε η αναφορά μας στο θέμα της κυρίας Μιντζιφίρη και του υπαλλήλου του Δήμου Χαλκιδέων. Εμείς απλά γράψαμε πως πρέπει να προσέχουν όλοι με τις τοποθετήσεις και αναφορές τους για να μην εκτεθούν αργότερα. Αυτοί που έχουν προσωπικά με την κυρία Μιντζιφίρη να προσέχουν ακόμη περισσότερο και να μην πιέζουν τον υπάλληλο  να προχωρήσει σε μήνυση. Δεν είναι μικρό παιδί να θέλει καθοδήγηση. Η Μιντζιφίρη ζήτησε συγνώμη, αλλά δεν είναι από τα παιδάκια τα οποία κλείνουν μάτια και αυτιά. Ζήτησε συγνώμη για την αντίδρασή της και όχι για το γιατί έφτασε στο σημείο να αντιδράσει όπως αντέδρασε.

- Τώρα που δεν έχουμε αγωνιστική δράση να δούμε τι θα γράφει το apopsignomi, είπε ο μπουκαδόρος και είπε και διάφορα άλλα. Καλέ μας άνθρωπε κοίτα τα δικά σου και άφησέ μας εμάς. Κοίτα να μαζέψεις τ΄ αμάζευτα γιατί κυκλοφορούν πολλά στην πιάτσα και με τα οποία εμείς δεν ασχολούμαστε, γιατί δεν μας ενδιαφέρουν τα προσωπικά κανενός. Μακριά από εμάς αυτά. Να ξέρεις πάντως πως αν συνεχίσεις να ρίχνεις συκοφαντίες εσύ και τα παπαγαλάκια σου, θ΄ αρχίσουμε κι εμείς να στέλνουμε υπονοούμενα προς κάθε κατεύθυνση.