Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

....σουτάκια

- Τι έχουμε κύριοι; Γιατί αυτή η ενόχληση για μια δήλωση ενός παράγοντα; Δεν είναι κακό να διορθώνεις κάτι εξ αιτίας του οποίου δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις. Το κακό είναι μ΄ αυτούς που λένε άλλα στον έναν και άλλα στον άλλον. Κωλοτούμπες είναι αυτοί που σου λένε άλλα και σε άλλους λένε τα αντίθετα.
Όταν διοικείς μια ομάδα, δεν είναι κακό να κάνεις συμβιβασμούς, να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις με σκοπό να....
φτάσεις στο στόχο σου.
Κακό είναι το να λες ψέματα σε όλους και να θίγεις πρόσωπα και στους ίδιους να λες τα αντίθετα.
Έλεος με τους διπρόσωπους κύριοι και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θέλουμε καμία συζήτηση με όλους αυτούς οι οποίοι άλλα λένε σ΄ εμάς και άλλα στους "συνεργάτες τους".
Θα στηρίξουμε σε Εθνικό επίπεδο στης ομάδες της Εύβοιας, χωρίς να δίνουμε σημασία στα όσα λένε μερικοί οι οποίοι ζητούν να συζητήσουμε και μετά κάνουν και λένε τα αντίθετα. Δεν θέλουμε καμία επαφή μαζί τους κι ας λένε δεξιά κι αριστερά ότι θέλουν, ακόμη και πως μας κέρασαν καφέ.
Δεν θα προσπαθήσουμε να τους διαψεύσουμε, γιατί δεν αξίζει τον κόπο. Εμείς το ξέρουμε καλά αυτό το παιχνιδάκι και δεν μας πονάνε τα λόγια κανενός. Εμείς θα κάνουμε αυτό που πρέπει και μακάρι να έρθει και το αποτέλεσμα που θέλουμε για το καλό του Ευβοϊκού Ποδοσφαίρου.
Καλά θα κάνουν πάντως οι διπρόσωποι, να σιωπήσουν για να μην εκτεθούν περισσότερο.