Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020

....φαπούλες

- Υπάρχουν φωνές που λένε να μην διεξαχθούν αγώνες ποδοσφαίρου για τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Σε τι θα βοηθήσει αυτό; Θα γεμίσουν οι καφετέριες, τα καφενεία, τα ουζερί και όλα τα συναφή. Αυτό είναι το σωστό; Όχι βέβαια.
Αυτοί που πιστεύουν πως κλείνοντας ένα ανοιχτό γήπεδο, θα προλάβεις το κακό, γιατί δεν ξεκινούν από την....
απόφαση για να κλείσουν τα πάντα και όλοι να μαζευτούμε στα σπίτια μας.
Γιατί να έχουμε ελεύθερο"το άθλημα" του καφέ και των ποτών και σε απαγόρευση τον αθλητισμό;
Γιατί να μεταφέρουν κατά δεκάδες και εκατοντάδες  επιβάτες, τα λεωφορεία, τα τρένα, τα πλοία, τ΄ αεροπλάνα και να μην παίζουν ποδόσφαιρο στα ανοιχτά γήπεδα οι ομάδες; 
Υποκριτές είμαστε και τίποτα παραπάνω.
Γιατί άραγε να λειτουργούν τα ξενοδοχεία, τα γυμναστήρια, οι σχολές ποδοσφαίρου, σχολές χορού, σχολές καράτε και βαράτε και όχι μια ποδοσφαιρική ομάδα;
Ας πάρει όποια απόφαση θέλει η ΕΠΣΕ, αλλά η άποψή μας είναι  πως με το να μην έχουμε αγώνες, θα είναι λάθος, γιατί το Σαββατοκύριακο θα νεκρώσουν τα γήπεδα και θα συγκεντρωθούν στην παραλία της Χαλκίδος και στα καφέ των άλλων πόλεων, όλα αυτά τα πααιδιά που θα φύγουν από τα γήπεδα.

Απόφαση ΕΠΣΕ
ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ 14-15/03/2020
Ύστερα από την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για πανδημία του νέου κορονοϊού και λαμβάνοντας υπόψιν τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων , το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Εύβοιας στα πλαίσια  των μέτρων πρόληψης για την εξάπλωση του ιού, αποφάσισε την αναβολή όλων των αγώνων που είχαν ορισθεί για 14-15/03/2020 .

Για την ημερομηνία διεξαγωγής των παραπάνω αγώνων θα ενημερωθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι με νεότερη απόφαση και ανάλογα με τις εξελίξεις επί του θέματος.