Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να προσέχετε την υγεία σας.  Εμείς οι μεγαλύτεροι να προσέχουμε περισσότερο αφού όπως λένε ανήκουμε στις ευπαθείς ομάδες!! Γι΄ αυτό έκλεισαν ....
και τα ΚΑΠΗ άλλωστε και τώρα οι συναντήσεις γίνονται στα "καφέ"!!!

- Λυπούμαστε ειλικρινά για όσα συμβαίνουν και πάλι στο χώρο της ενημέρωσης, αφού βγάζει ο ένας τα μάτια του άλλου, μόνο και μόνο για το γνωστό "να ψοφίσει η κατσίκα του γείτονα". Κύριοι σταματήστε γιατί στο τέλος θα βρεθείτε ΟΛΟΙ στο πουθενά.

- Δεν γράψαμε τίποτα κακό για τον ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ. Γράψαμε πως αυτή την φορά ΟΛΑ λειτούργησαν σωστά και ευχόμαστε να μην είναι αργά. Μακάρι όλα να λειτουργήσουν έτσι και στον αγώνα με τα ΣΠΑΤΑ και με την ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Φυσικά για τον αγώνα με τον ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ ο κ. Γκόφας και οι ποδοσφαιριστές πρέπει να γίνουν ταύροι για 90΄.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν θέλει την συμπόνοια κανενός, αλλά την συμπαράσταση των ανθρώπων που πραγματικά τον αγαπούν. Μόνο έτσι θα μπούνε στην άκρη, αυτοί που ήθελαν την διάλυσή του. Κύριοι να μην σας ενδιαφέρει το τι κάνουμε εμείς. Το βέβαιο είναι πως δεν πολεμήσαμε την ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Ξέρουν αυτοί που πρέπει αν  κάναμε κάτι ή όχι, όταν οι πολλοί ζητούσαν από τους ποδοσφαιριστές να μην κατέβουν, από τον προπονητή διάφορα και καθημερινά είχαν διάλογο με "εκτελεστικούς και διοικητικούς".

- Την Κυριακή οι ΑΒΑΝΤΙΔΕΣ έχουν έναν δύσκολο αγώνα, αφού θα υποδεχθούν την ΛΑΡΙΣΑ η οποία θα έρθει με στόχο να μην χάσει, αφού κι αυτή μπήκε στο παιχνίδι για ν΄ αποφύγει τον υποβιβασμό. Με νίκη η ομάδα της Εύβοιας βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για παραμονή, ενώ με όποιο άλλο αποτέλεσμα τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα. Για τα υπόλοιπα περί ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ θα τα δούμε στο εγγύς μέλλον και θέλουμε να πιστεύουμε πως ΟΛΟΙ θα μπορέσουν να βρούνε την δύναμη να λένε αλήθειες και όχι ψέματα.