Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Η άποψή μας

Κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν πως δεν μπορούν  να συνεχίσουν να θέλουν "να τελειώσουν" τους πάντες για να είναι αυτοί μόνοι τους και να κάνουν αυτά που θέλουν. 
Θα πρέπει να πάψουν ΟΛΟΙ να ρουφιανεύουν  και να προσπαθήσουν μέσα από την δουλειά τους να είναι οι καλύτεροι και να τρέχουν όλοι πίσω τους. 
Εμείς δεν ασχολούμαστε με τα άλλα ΜΜΕ και τις κόντρες τους και....
δεν μας ενδιαφέρει το τι λένε και τι κάνουν. Δεν είμαστε ούτε ραδιοφωνικός, ούτε τηλεοπτικός σταθμός, ούτε καν μία ενημερωτική ιστοσελίδα. Το apopsignomi είναι ένα blog άποψης και τίποτα παραπάνω.
Ο κάθε πολίτης έχει δικαίωμα να διαδίδει τις απόψεις του ελεύθερα, σύμφωνα με το σύνταγμα της Ελλάδας.
Στο τρυπάκι του ποιος είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος ή όχι είναι μεγάλη ιστορία και μην την ψάχνετε.
Στο ποιος είναι επαγγελματίας ιδιοκτήτης Μέσου Ενημέρωσης ας μην το ψάχνει κανείς, γιατί θα βρεθεί χαμένος.
Επειδή όλο το παρατράγουδο παίζει στο κομμάτι του αθλητισμού και σε σχέση με την ΕΠΣ Εύβοιας θα πρέπει η διοίκηση της Ένωσης να παρέμβει και να φροντίσει ώστε να μην επιτρέπει τα παρατράγουδα στα χωράφια της.
Η ΕΠΣΕ δεν πρέπει να μείνει θεατής σ΄ αυτά που συμβαίνουν και καλό θα είναι να κλείσει το θέμα με παρέμβασή της, αφού δεν μπορεί "να μαλώνουν γάιδαροι σε ξένο αχυρώνα". Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, Γραμματέα κύριε Πίσχινα κύριοι της επιτροπής ΜΜΕ και κύριοι του ΔΣ της Ένωσης ΠΡΕΠΕΙ να πάρετε θέση και όποιος δεν την σεβαστεί, να μείνει μακρυά. 
Καλή σας μέρα.