Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και προσέξτε την υγεία σας. Κλειστά τα σχολεία για 14 μέρες από σήμερα και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να ρωτήσει τι θα γίνουν τα μικρά παιδιά των οποίων οι γονείς εργάζονται. Κύριε πρωθυπουργέ ο πατέρας ή η μητέρα που έχει ανήλικα παιδιά να πάρει άδεια από την εργασία της και αυτή η άδεια να πληρωθεί και να μην είναι η κανονική της. Να επιβαρυνθεί το κράτος και φυσικά είναι στις υποχρεώσεις του. Κύριε Κικίλια καλά ....
κάνετε και κλείνετε τα σχολεία, αλλά δεν μας λέτε ποιος θα κοιτάξει τα παιδιά. Δώστε λύση τώρα γιατί οι ανέξοδες αποφάσεις είναι εύκολες, αλλά όχι υπέρ των πολιτών. Και κάτι ακόμη. Γιατί δάσκαλοι και καθηγητές να μην μπορούν μέσα από μια πλατφόρμα να κάνουν τα μαθήματα;;;;

- Η ΕΡΕΤΡΙΑ μάλλον είναι σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά δεν βρίσκει και λύση στο θέμα του προπονητή. Ο κ. Καρβέλης δεν κατάφερε να δέσει με την ομάδα ίσως γιατί δεν ταιριάζει με αυτή την ομάδα η οποία ότι έχει πετύχει το έχει πετύχει γιατί λειτουργούσε ως οικογένεια. Διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές ήταν μια παρέα και πέτυχαν όσα πέτυχαν. Δεν ξέρουμε γιατί δεν επέστρεψε στην ομάδα ο Δημήτρης Βαλκάνος και ακούσθηκε το όνομα του κυρίου Σάκη Νικολάου ο οποίος ξέρει τους ποδοσφαιριστές και θα μπορούσε να δημιουργήσει μια καλή παρέα και να πάρει τα παιχνίδια που πρέπει να η Ερέτρια. Μπορεί κάποιοι να απορήσουν, αλλά η διαφορά είναι στο ότι ο κ. Καρβέλης λειτουργεί ως ψυχρός επαγγελματίας και τον ενδιαφέρει να πληρωθεί και να κάνει την δουλειά του και καλά κάνει, ενώ ο Σάκης Νικολάου, θα δημιουργούσε άλλες σχέσεις με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν άλλη νοοτροπία από αυτή που θέλει ο κ. Καρβέλης.

- Συνεδρίασε χθες το ΔΣ της ΕΠΣΕ και ούτε μια ανακοίνωση δεν είχαμε στην ιστοσελίδα της ΕΠΣΕ. Γιατί άραγε; Παράπονα είχαμε και από αναπληρωματικούς και από μέλη επιτροπών τους οποίους δεν καλούν πλέον. Πρόεδρε κύριε Ρέτσα, γιατί όλα αυτά; Η ΕΠΣΕ δεν έχει να κρύψει κάτι και καλό είναι να βγαίνει μια ανακοίνωση.

- Θα μας τρελάνουν κάποιοι. Γνωστός επιχειρηματίας θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, αλλά με ομάδα που θα έχει στόχους και η οποία θα έχει γήπεδο για προπονήσεις και γήπεδο για τους αγώνες και για τις ακαδημίες. Θα βάλει λένε τους όρους του και ο ίδιος δεν θα είναι στο ΔΣ, το οποίο όμως θα δεσμευτεί επίσημα για να τηρήσει ένα οργανόγραμμα το οποίο θα βάλει ο ίδιος. Μακάρι να παίζει αυτό το σενάριο και ομάδα θα βρεθεί.

- Δεν πήρατε θέση λέει φίλος αναγνώστης για τα όσα έκανε ο κ. Βελέντζας στον αγώνα ΛΗΛΑΣ - ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ. Τι να γράψουμε ρε φίλε. Ο κύριος Βελέντζας καλός άνθρωπος, καλός και καθαρός διαιτητής, αλλά έκανε μαλακία. Όταν ως διαιτητής δείχνεις σέντρα, όταν ο βοηθός πάει στην σέντρα, δεν έχεις κανέναν λόγο να πάρεις πίσω αυτή την απόφαση. όλα τ΄ άλλα έγιναν επειδή δέχθηκες τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του ΛΗΛΑ και για κανέναν άλλον λόγο. Ο κ. Βελέντζας πήγε και στον επόπτη ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με την περιοχή και δεν σου είπε πως κάτι έγινε ή δεν έγινε. Καλέ μας φίλε, ο κ. Βελέντζας σφύριξε και ξεσφύριξε. Δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί έδειξε γκολ και μετά έδειξε φάουλ. Έχουν δίκιο του ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΥ, αφού δεν μπορούν να εξηγήσουν το τι έγινε και φωνάζουν γιατί δίνουν μάχη για την παραμονή, αλλά αν σφύριζε φάουλ από την αρχή ο κ. Βελέντζας, θα είχε λιγότερες διαμαρτυρίες.