Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

....σουτάκια

- Εμείς έχουμε αποθέματα αγάπης, κατανόησης, συμπόνοιας και άλλα σχετικά και μπορούμε να τα μοιράσουμε άνετα. Το μόνο που δεν διαθέτουμε είναι η διγλωσσία και η ικανότητα να κάνουμε κωλοτούμπες!!! Επειδή τελευταία ακούμε πολλά και διάφορα, για το ποιοι μας μιλάνε, ποιοι μας τηλεφωνούν, ποιοι μας διαβάζουν, θα γράψουμε κάτι απλό. Εμείς δεν λέμε άλλα στον έναν και άλλα στον άλλον, ούτε και θα χαϊδέψουμε τ΄ αυτιά ...
κανενός. Έχουμε συνηθίσει πλέον σε μια τέτοια κατάσταση και όποιος διαδίδει διάφορα, ας βρει το θάρρος να πει την αλήθεια. Ας μας καλέσει όποιος λέει τα όσα λέει και να μιλήσουμε ανοιχτά.

- Το apopsignomi 12 χρόνια τώρα πέρασε μέσα από πολλές καταστάσεις και δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και φυσικά ξέρουμε καλά τον ρόλο του καθενός. Γιατί λοιπόν θέλετε να παίξετε πίσω από την πλάτη μας; Γιατί λέτε άλλα σ΄ εμάς και άλλα σε φίλους ή συνεργάτες σας; Βγείτε από το συννεφάκι σας και τολμήστε να πείτε την αλήθεια. Εμείς θα συνεχίσουμε, με ή χωρίς εσάς.

- Η ομάδα των ΑΒΑΝΤΙΔΩΝ έχει ακόμη πολύ δρόμο, αφού υπάρχουν  8 αγωνιστικές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θα χρειασθεί να κάνει τουλάχιστον 4 νίκες για να παραμείνει στην κατηγορία. Θα τα καταφέρει; Ναι, αν τελικά ΟΛΟΙ σταματήσουν να παίζουν με την αλήθεια και το ψέμα και λειτουργήσουν ως ομάδα.