Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Δεν πάνε καλά...

Τελικά τώρα βλέπουν όλοι το πραγματικό πρόσωπο της παρέας του μπουκαδόρου και φυσικά πόσο όλοι αυτοί αγαπάνε τον προπονητή κύριο Κιαπέκο Νίκο.
Εμείς ξεχνάμε τα πάντα, όταν κάποιος άνθρωπος μας λέει την καλημέρα του και μας χαιρετάει, παρά τις όποιες αντιπαραθέσεις είχαμε..
Προσπαθούν να πούνε στον κόσμο πως αυτά που γράψαμε ήταν ψέματα και πως δεν συναντηθήκαμε με ...
τον κύριο Κιαπέκο. Αστειάκια. Γράψαμε ακριβώς όπως έγιναν τα πράγματα και δεν καταλαβαίνουμε γιατί τους ενόχλησε τόσο πολύ.
Κύριοι, είναι λογικό να σας πονάει, γιατί εκτός από τον δήμαρχο, κανείς από εσάς δεν θα ενδιαφερθεί για τον κύριο Κιαπέκο πραγματικά και φυσικά είσθε για τα χαμηλά ράφια και όχι για τα πάνω.
Το δίδυμο Κιαπέκος / Θαλάσσης θα μπορούσαν να είχαν ήδη πάρει μια πολύ καλή θέση σε μεγάλη ομάδα, αλλά δυστυχώς ο Νίκος πληρώνει την κακία που βγάζουν οι νοσταλγοί της παράγκας.
Πότε βοήθησαν αυτοί οι κύριοι, ώστε να πάει σε μια ομάδα για να δείξει και την αξία του;
Εμείς δεν έχουμε γνωριμίες, δεν έχουμε την δυνατότητα που δήθεν έχει ο μπουκαδόρος και οι άλλοι, αλλά είχαμε την δυνατότητα να στηρίζουμε την δουλειά του Νίκου και του Βασίλη και όταν ήταν στην ΚΑΣΤΕΛΛΑ με τον Κυριάκο Καλυβίτη και όταν πήγε στην ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ.
Όποιος τα ξέχασε ας πάει στα αρχεία των αναρτήσεων και θα βρει τα πάντα.
Είναι αδιανόητο, να μην μιλάει με τον Παπακωνσταντίνου, να έχει δημιουργήσει άσχημο κλίμα με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ, να μην έχει σχέση με τον Καλυβίτη και άλλους.
Το ποδόσφαιρο είναι η δουλειά του κυρίου Κιαπέκου και αυτή την στιγμή είναι χωρίς ομάδα.
Είναι καλός στην δουλειά του και μπορεί μαζί με τον κ. Βασίλη Θαλάσση να σχεδιάσουν από την αρχή μια ομάδα ή να οργανώσουν μια ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο. Ποια ομάδα όμως; Ποιος από την παρέα του μπουκαδόρου μπορεί να πει μια καλή κουβέντα σε μια ομάδα της Α΄ Κατηγορίας ή της Γ΄ Εθνικής;
Κανείς. Είπαμε. Είναι για τα κάτω ράφια.
Καημένα παρατράγουδα, εμείς ευχαριστούμε τον κύριο Κιαπέκο για την καλημέρα και δεν μας ενδιαφέρει τι λένε "οι νοσταλγοί της παράγκας" οι οποίοι του κλείνουν συνεχώς πόρτες.
Αυτές τις πόρτες εμείς θα προσπαθήσουμε να του τις ανοίξουμε και πάλι και από αυτόν θα εξαρτηθούν όλα.