Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020

....σουτάκια

- Μπορεί να μην θέλουν κάποιοι την διχόνοια, την κακία, το ΕΓΩ, αλλά όπως κι αν το κάνουμε, αυτά υπάρχουν παντού και όχι μόνο στην ΝΕΑ ΛΑΜΨΑΚΟ. Οι διοικούντες τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ δεν εκλέχθηκαν από το σύνολο των κατοίκων της Νέας Λαμψάκου, αλλά από κάποια μέλη του ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ και τα πήγαν μια χαρά. Τους ακούμε τώρα να μιλούν για παραιτήσεις και να ...
ζητούν να είναι όλοι μαζίγια το καλό της ομάδας κι του χωριού!!!

- Κύριοι ξεχάστε τα αυτά. Αν δεν μπορείτε να καταλάβετε ποια είναι η πραγματική κατάσταση, τότε καλύτερα να φύγετε, αλλά όχι επειδή κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν νέα ομάδα κλπ. Δεν συμβαίνει πρώτη φορά και δεν συμβαίνει μόνο στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ. Το τι συμβαίνει στο παρασκήνιο, το ξέρουμε καλά και το ζήσαμε και στο παρελθόν και ξέρουμε ποιοι είναι του παρασκηνίου και ποιοί απομάκρυναν και άλλους προέδρους στο παρελθόν.

- Ο Μανώλης Βέττας προσπάθησε συναισθηματικά να περάσει κάποια πράγματα, ξέρει όμως πως αυτό δεν είναι εύκολο. Ας κάνει ο καθένας όσους συλλόγους θέλει. Ας επιλέξει ο καθένας που και με ποιους θα πάει. Το ζητούμενο είναι να μην εγκαταλείψουν τον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ άνθρωποι που τον αγαπούν και μπορούν να τον στηρίξουν και να τον διοικήσουν. 

- Ας το κλείσουμε εδώ το θέμα και θα καλέσουμε τον πρόεδρο κύριο Δημήτρη Τσιτίνη, να μείνει στην ομάδα με τους συνεργάτες του και να μην σκύψει το κεφάλι.