Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά. Παρασκευή σήμερα και φυσικά οι περισσότεροι θα είσθε έτοιμοι για ένα ακόμη Καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο. Να προσέχετε πάντως γιατί ο ...
κορονοϊός είναι εδώ και μάλιστα απειλητικός.

- Ένα πρόβλημα μας δημιούργησαν στο fb, αλλά δεν πειράζει. Αυτοί που θέλουν να μας διαβάζουν θα βρούνε τρόπους. Εμείς δεν θα σκύψουμε το κεφάλι γιατί το fb το έχουμε για να διαβάζουν οι φίλοι μας της αναρτήσεις που ανεβάζουμε στο apopsignomi.

- Τι έγινε; Τόσο πολύ ενοχλήθηκαν κάποιοι για την άρση απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, που αποφάσισε το δικαστήριο για τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου; Δηλαδή όταν το δικαστήριο θα τον απαλλάξει από όλες τις κατηγορίες, τι θα κάνουν; θα τα βάψουν μαύρα;;;;; Ψυχραιμία κύριοι και ο τροχός πάντα γυρίζει και γυρίζει για όλους.

- Εκεί στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ θα πρέπει ΟΛΟΙ να φροντίσουν να είναι ήρεμοι και να κρατήσουν αυτά που τους ενώνουν. Ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Τσιτίνης αξίζει και πρέπει να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας, χωρίς να λέει πως πρέπει όλοι να είνι ενωμένοι και όχι διχασμένοι. Πρόεδρε, μην περιμένεις τέτοια πράγματα. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε οι θείοι σου, ούτε ο Μακρίδης. Υπάρχουν πολλοί που διχάζουν το χωριό, αλλά δεν θα τους δείξει κανένας.  Τράβα μπροστά κι όποιος θέλει ακολουθεί. Να προσέχεις και τα φίδια.

- Την καλημέρα μας στον κύριο Στούπα και στον κύριο Γκαλούφα και τους ευχόμαστε καλή δύναμη.