Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ

- Κάποια στιγμή θα πρέπει ΟΛΟΙ να μιλάμε σοβαρά και να σταματήσουμε να έχουμε στην μαύρη λίστα τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ. Θα πρέπει η ομάδα να ξαναβρεί την χαμένη της αξιοπιστία και να βρεθεί και πάλι στην αγκαλιά του κόσμου της, γιατί εκεί είναι η δύναμή της.
Αυτή την στιγμή τα πάντα είναι σε καλό δρόμο και όλα είναι πλέον υπό έλεγχο και άρχισε η ομάδα να έχει στεγανά. Αυτό ήταν το εμπόδιο το οποίο δεν επέτρεπε ...
στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ να βρεθεί εκεί που του αξίζει με σωστές βάσεις κι σωστό προγραμματισμό.
Η ομάδα πλέον είναι εντάξει με τα βιβλία της, είναι εντάξει με την νομική της υπόσταση, είναι εντάξει σε αγωνιστικό επίπεδο, έχει τον προπονητή της, έχει τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα ματώσουν την φανέλα, γιατί αγαπούν την ομάδα και πλέον έχει κάποιους ανθρώπους στην διοίκηση, οι οποίοι μπορούν και επαναφέρουν την υπόθεση χορηγίες στην ομάδα και να μην είναι κάθε φορά η ομάδα όμηρος ενός ανθρώπου ο οποίος θα την πάει για λίγους μήνες και άντε πάλι από την αρχή.
Για να μην μείνει στη μέση αυτή η προσπάθεια ένας τρόπος υπάρχει. 
Η ομάδα να έχει στεγανά σε επίπεδο διοίκησης και σε αγωνιστικό επίπεδο.
Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ είναι μαγαζί γωνία, γιατί απλά είναι ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ.
Δήμος, ΕΠΣΕ, Περιφέρεια και άλλοι θα δούνε πλέον με άλλο μάτι τον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και θα στηρίξουν την προσπάθεια που θα γίνει για μια ομάδα της Χαλκίδας, γεμάτη υγεία και με τον κόσμο δίπλα της.
Να μείνουν μακρυά από την ομάδα, όσοι εδώ και χρόνια, από την υπερβολική τους αγάπη γι΄ αυτή την έφτασαν στον πάτο, όσοι την χρησιμοποίησαν και όσοι θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα, για να κελαϊδούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, στα γνωστά στέκια.
Ας αφήσουμε την ομάδα να προχωρήσει στα επόμενα βήματα και σε δύο χρόνια θα δούμε, αν κάναμε κλά ή κάναμε λάθος. Το σίγουρο πάντως είναι πως η ομάδα δεν θα παραμείνει αναξιόπιστη και θα είναι μια γροθιά, διοίκηση, προπονητής και ποδοσφαιριστές. Αν σ΄ αυτή την γροθιά προστεθεί και οι στήριξη του κόσμου, όλα θα πάνε καλά.