Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

....φαπούλες

- Ότι κι αν πείτε κυρίες και κύριοι δεν μας αγγίζει και σε καμία περίπτωση, δεν θ αλλάξετε την άποψή μας για την δήμαρχο Χαλκιδέων κυρία Βάκα και τους συνεργάτες της, στους οποίους έδωσε θέσεις ευθύνης. Δεν μας ενδιαφέρουν οι σχέσεις τους με τα άλλα ΜΜΕ και ούτε θα ...
μπούμε στην διαδικασία του γιατί αυτοί και όχι εμείς.

- Επειδή κάποιοι μας αγαπούν πολύ και όπως λένε θέλουν να μας ανοίξουν τα μάτια, ξεκθαρίζουμε πως εμείς εδώ στο apopsignomi δεν είχαμε, δεν έχουμε και δεν θα έχουμε εξαρτήσεις. Στηρίζουμε χωρίς να πάρουμε την άδεια κανενός και σχολιάζουμε αυτά που συμβαίνουν. Εμείς γλυκανάλατοι δεν θα γίνουμε, όπως δεν θα γίνουμε και χειροκροτητές.

- Στους αγαπητούς προπονητές οι οποίοι ουσιαστικά έγιναν επιχειρηματίες στο όνομα κάποιου συλλόγου και με την ανοχή του ΔΟΑΠΠΕΧ, μόνο ένα μήνυμα. Αυτή η Δημοτική Αρχή έχει υποχρέωση να μην δώσει χώρο στα παραμάγαζα και φυσικά να μην χρεώσει τους δημότες ούτε 1 ευρώ.

- Φυσικά και θα συνεχίσουμε το θέμα και η Δημοτική Αρχή ξέρει πως δεν υπάρχει πολιτικό κόστος κλείνοντας τα παραμάγαζα. Ο ΔΟΑΠΠΕΧ θα κάνει αυτό που πρέπει και όσοι θέλουν να χρησιμοποιήσουν δημοτικούς αθλητικούς χώρους, θα πρέπει να το κάνουν προς όφελος των δημοτών.