Τετάρτη 8 Ιουλίου 2020

....σουτάκια

- Σήμερα έχει Γενική Συνέλευση και εκλογές ο ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ ΝΕΑΣ ΛΑΜΨΑΚΟΥ, αλλά τα πράγματα δεν πάνε τόσο καλά όσο κάποιοι θα πίστευαν μετά από την καλή πορεία της ομάδας σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δυστυχώς και στην Λάμψακο υπάρχουν "νοσταλγοί" άλλων καταστάσεων και αυτοί οι οποίοι θέλουν πάντα να μην πετυχαίνει κανείς χωρίς αυτούς. Ευχόμαστε η απογοήτευση του προέδρου κυρίου ...
Δημήτρη Τσιτίνη να μην είναι τόσο μεγάλη και να παραμείνει στην θέση του.

- Στον ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ περιμένουν όλοι την δικαστική απόφαση και ελπίζουν να μην αργήσει, αν και αυτό θα είναι πολύ δύσκολο. Η προσωρινή διοίκηση πάντως δεν αφήνει την ομάδα στην τύχη της και στην Γενική Συνέλευση θα παρουσιάσει τον σχεδιασμό που έγινε, ώστε η ομάδα να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην περίοδο 2020-2021.

- Αλήθεια τι αποφάσισε η ΕΠΣΕ για το θέμα των προπονητών; Θα ληφθούν υπ΄ όψιν τ διπλώματα ή πάλι ο καθένας θα κάθεται στον πάγκο όποιας ομάδας θέλει, χωρίς να έχει το αντίστοιχο δίπλωμα; Η ΕΠΣΕ δεν ανακοίνωσε κάτι σχετικό, αλλά ούτε και ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας. Μάλλον πρέπει να περιμένουμε λίγο.