Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

"ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ"

- Οργανώνουν την αντεπίθεση οι νοσταλγοί της παράγκας και του παρελθόντος, αλλά άδικα χάνουν τον καιρό τους, αφού πλέον ξέρουν οι πάντες τ πάντα και δεν τσιμπάνε. Το καϋμένο το πρατράγουδο προφανώς και πήρε εντολή να μην διαγράψει τις συκοφαντίες και τις ύβρεις από την σελίδα του στο fb πιστεύοντας πως θα ....
μας τρομάξει. Τον ευχαριστούμε γιατί έτσι μας δίνει το δικαίωμα ν΄ αποκαλύπτουμε κθημερινά, τον ρόλο του καθοδηγητή του, ο οποίος την ώρα που είναι βολεμένος και τρώει ψωμί από γραφείο Νεοδημοκράτη βουλευτή, δεν παραλείπει να βάζει ή αν θέλετε να επιτρέπει τα παρατράγουδα της παρέας του να συκοφαντούν τον πρωθυπουργό και να κατηγορούν την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Επιχειρηματίες οι οποίοι εξαπατήθηκαν από το "καϋμένο παρατράγουδο", είναι έτοιμοι να μιλήσουν και λένε πως δεν είναι τυχαίο πως μαζεύτηκαν όλα τα παρατράγουδα στην ίδια παρέα, αφού μαζί με τις κυρίες οι οποίες μπήκαν στην παρέα, βρίσκουν τους στόχους και κάνουν παιχνίδι.
Οι αποκαλύψεις δεν θ΄ αργήσουν να δούνε το φως της δημοσιότητας και ευχόμαστε σ΄ αυτές να μην έχουν ρόλο πολιτικά πρόσωπα και πρόσωπα της αυτοδιοίκησης Α΄ & Β΄ βαθμού.