Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα και καλό Σαββατοκύριακο. Να περάσετε όμορφα και πάντα να προσέχετε, ώστε να έχετε την υγεία σας. Πολλά και ενδιαφέροντα έχουμε σε εξέλιξη και τα οποία έχουν να κάνουν με το ποδόσφαιρο, αλλά και την αυτοδιοίκηση. Θα τα δούμε αναλυτικά από Δευτέρα και να μην ξεχνάμε πως Δευτέρα και Τρίτη, έχουμε τους Πανελλήνιους αγώνες στίβου Κ16 και αθλητές ....
των συλλόγων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ  Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας συμμετέχουν. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον Αγιο Κοσμά.

- Ο ΤΑΜΥΝΑΊΚΟΣ συνεχίζει με Κατσινόπουλο, είτε ως στρατηγό, είτε ως στρατιώτη, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος, θα συνεχίσει να είναι κοντά στην ομάδα, ακόμη κι αν βρεθεί κάποιος άλλος για να είναι στην θέση του προέδρου. Ο κ. Κατσινόπουλος ως παράγοντας κάνει την διαφορά και δεν θα χρειασθεί να το αναλύσουμε αυτό. Ας μη γελιόμαστε όμως. Αν είχε "συμπαίχτες" κι αν ο κόσμος του Αλιβερίου ήταν κοντά στην ομάδα, τώρα ο ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ θα ήταν σε άλλο επίπεδο.

- Στον ΗΡΑΚΛΗ Ψαχνών προφανώς όλα πάνε καλά με μεταγραφές και ανανεώσεις και όλα δείχνουν πως στα Ψαχνά μπορούν και μόνοι τους.  Να φανταστείτε πως ο κ. Στούπας και ο κύριος Γκαλούφας δεν προλαβαίνουν ούτε να πιούνε καφέ. Φυσικά είναι φιλόξενοι άνθρωποι και αυτό το ξέρουν όσοι είναι κοντά στις πλατείες των Ψαχνών!!!!

- Τυχαία συνάντηση είχαμε χθες με τον κύριο Νίκο Κιαπέκο και ο οποίος μας είπε πως δεν έχει συμφωνήσει ακόμη με καμία ομάδα. Του είπαμε πως η πληροφορία που είχαμε ήταν πως θα είναι στην ομάδα του Σταυρού, αλλά μας είπε πως ακόμη δεν έχει συμφωνήσει. Ο χρόνος θα δείξει λέμε εμείς.

- Στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ Νέας Λαμψάκου, υπάρχουν πολλοί υπερ πατριώτες, υπάρχουν οι καλοί και οι κακοί, υπάρχουν ικανοί και ανίκανοι και άλλα τέτοια. Εμείς δεν θέλουμε να μηδενίσουμε τίποτα, ούτε και να μειώσουμε την προσφορά κανενός, αλλά μας ενοχλεί που κάποιοι έγιναν Ελλησποντάρες ξαφνικά, ενώ πριν ένα χρόνο δεν πατούσαν ούτε στο γήπεδο. Θα επανέλθουμε στο θέμα και θα γράψουμε την άποψή μας με ονόματα. Ο πρόεδρος κύριος Τσιτίνης είναι σοβαρός άνθρωπος, πληρώνει το ποδόσφαιρο και τον Ελλήσποντο, αλλά δεν τον βοηθάμε, βρίζοντας αυτούς που έχουν κάποια άλλη άποψη.

- Ο ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ στην αναμονή για την δικαστική απόφαση, αφού χωρίς αυτή δεν μπορεί να πάει σε Γενική Συνέλευση, αλλά η προσωρινή διοίκηση και ο προπονητής κάνουν αυτό που πρέπει ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στο χρόνο που πρέπει.