Τρίτη 7 Ιουλίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε καλά στην υγεία σας. Αλλαγές είχμε χθες στα διοικητικά της ΕΠΣΕ, αφού είχαμε την παραίτηση του κυρίου Αντώνη Παπαδάκη από την θέση του ταμία και όχι μόνο και την εκλογή στην θέση...
του ταμία του κυρίου Γιάννη Λάμπρου.

- Συγνώμη που θα το γράψουμε, αλλά, δεν καταλάβαμε ποτέ το τα γραφεία κλειστά για την επέτειο της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, από την Εθνική μας, αλλά την ίδια μέρα να έχουμε συνεδρίαση του ΔΣ και μάλιστα χωρίς ανακοίνωση!!! Είχαμε κι απουσίες μελών από την συνεδρίαση και είναι και ευκαιρία να ευχηθούμε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον εορτάζοντα Κυριάκο Καλυβίτη.

- Το είχαμε γράψει. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ Ψαχνών, όταν αρχίσει τις ανακοινώσεις  για μεταγραφές, δεν θα τις προλαβαίνουμε και αυτό το διαπιστώνουμε καθημερινά. Λένε πως καλές μεταγραφές κάνει πάντα ο ΗΡΑΚΛΗΣ, αλλά αυτή την φορά η διοίκηση Στούπα θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

- Δεν αλλάζουμε άποψη για τα θέματα του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ και φυσικά επιμένουμε στο ότι αυτή η διοίκηση του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ δεν χρωστάει στην ΕΠΣΕ. Κάποια πρόσωπα είναι αυτά που χρωστάνε και στην ΕΠΣΕ τα γνωρίζουν και δεν θα θελήσουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα, γιατί τότε θ΄ ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και θα βρεθούν να χρωστάνε πολλές ομάδες.