Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

......σουτάκια

 

- Καλημέρα και καλή αρχή για τα πρωταθλήματα της Εύβοιας, αφού σήμερα ξεκινούν η Α΄ Κατηγορία και οι 3 όμιλοι της Β΄ Κατηγορίας. Υγεία να ευχηθούμε για όλους και ο καθένας να φροντίσει με ηρεμία ν΄ αντιμετωπίσει όλα... τα προβλήματα.

- Ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ κύριος Γιάννης Ρέτσας συνεχίζει να απαντά σε παράγοντες μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και όχι θεσμικά μέσα από την ιστοσελίδα της Ένωσης. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Κύριε πρόεδρε, συνεχίστε αν έτσι θέλετε, αλλά η ΕΠΣΕ πρέπει να λειτουργεί θεσμικά.

- Για τον πρόεδρο του ΜΙΑΟΥΛΗ ΦΥΛΛΩΝ κύριο Βούλγαρη, έχουμε γράψει πολλές φορές την άποψή μας και δεν είναι λίγες οι φορές που θύμωσε μαζί μας. Δεν μπορούμε όμως να καταλάβουμε πως λένε ότι λένε κάποιοι, ενώ μια χαρά είχαν συνεργαστεί στο πρόσφατο παρελθόν!!!  Πέρα από τον ΜΙΑΟΥΛΗ που τον κράτησε ζωντανό, με τον δικό του προφανώς τρόπο, είναι αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ και αυτό σημαίνει πως ήταν στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τους διοικούντες και όχι μόνο στις τελευταίες εκλογές αλλά και σε προηγούμενες. Φυσικά δεν είναι δικαιολογία πως τον έβαλε ο Παπακωνσταντίνου. Είναι γνωστό πως κανείς δεν είχε αντίρρηση. Όπως είχε αντίρρηση ο Παπακωνσταντίνου για άλλον και δεν ήταν υποψήφιος, όπως είχατε αντίρρηση σχεδόν όλοι σας σε πρόσωπο που πρότεινε ο Παπακωνστντίνου και δεν ήταν κι αυτός υποψήφιος.

- Κύριοι όταν μιλάτε για υγιείς διοικήσεις, να ξέρετε πως πρέπει να μην ξεχνάτε τίποτα και φυσικά μια διοίκηση δεν είναι υγιής μόνο όταν μας χαϊδεύει τ΄ αυτιά. Υπάρχουν  οι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με την "υγεία" και αν θέλετε το συζητάμε. Ο ΜΙΑΟΥΛΗΣ πρέπει να μείνει ζωντανός, αλλά για να γίνει αυτό θα έπρεπε, μέλη του Σωματείου να πάνε στο πρωτοδικείο και να ζητήσουν ορισμό προσωρινής διοίκησης. Γιατί δεν το έκαναν; Η ΕΠΣΕ δεν μπορεί να επιτρέψει την συμμετοχή του ΜΙΑΟΥΛΗ, αν δεν εμφανισθεί στο γήπεδο τις επόμενες 2 αν δεν κάνουμε λάθος αγωνιστικές. Τι θα γίνει αν εμφανισθεί στο πρωτοδικείο ο κ. Βούλγαρης ως νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση και δεν δεχθεί διορισμό προσωρινής διοίκησης; Λυπούμαστε, αλλά όταν εκλέχθηκε η διοίκηση Βούλγαρη κανείς δεν έκανε κάποια ένσταση. Τώρα μπορεί να πει ο κ. Βούλγαρης πως μετά από κάποια γεγονότα η διοίκηση αποφάσισε να μην συμμετέχει η ομάδα στα πρωταθλήματα.