Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες καλή σας μέρα, καλή Κυριακή να έχετε και να προσέχετε την υγεία σας. Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις και δεν εξετάζει αν είσαι μικρός ή μεγάλος, άσχημος ή όμορφος, πλούσιος ή φτωχός. Αν δεν προσέχουμε, θα έρθει η ώρα και τότε, ο Θεός να βάλει το χέρι του. Σου λέει ο άλλος δεν έχουμε κρούσματα στην... Εύβοια. Αυτό δεν το ξέρουμε. Αν γίνουν τεστ, τότε θα δούμε αν έχουμε ή όχι και πόσα είναι αυτά. Προσοχή λοιπόν για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας.

- Είχαμε χθες αγώνες κυπέλλου και όλα δείχνουν πως μυαλό δεν βάζουμε, αφού για μια ακόμη φορά κανείς δεν έκανε κάτι ώστε να αποτρέψει τους φιλάθλους να πάνε στα γήπεδα, ώστε να μην βάλουν σε κίνδυνο τα μέλη της αποστολής της κάθε ομάδας. Μπορεί οι διοικούντες της κάθε ομάδας και η ΕΠΣΕ, να έχουν τον τρόπο και να πείθουν δημοσιογράφους και φωτογράφους ώστε να μην δείχνουν την πραγματική εικόνα, αλλά αυτό δεν είναι λύση. Κύριοι οι κανόνες είναι κανόνες και πρέπει να ισχύουν παντού και για όλους. Οι διαιτητές δεν πρέπει να ξεκινούν τους αγώνες όταν υπάρχουν φίλαθλοι. Τρόποι υπάρχουν, ώστε να μην μπορούν να παρακολουθήσουν αγώνα από κανένα σημείο, αρκεί να θέλουμε να προστατέψουμε την υγεία των ποδοσφαιριστών και όχι μόνο.

- Μπορεί η διοίκηση του ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ να ευχαριστεί και να συγχαίρει την διοίκηση του ΔΟΑΠΠΕΧ και την κυρία Αϊδίνη, αλλά δεν δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στις αποφάσεις του ΔΟΑΠΠΕΧ. Όλα τα γήπεδα με εντολή ΔΟΑΠΠΕΧ έκλεισαν από την Παρασκευή μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι, αλλά φαίνεται πως στην Αρτάκη έχουν γραμμένες να μην γράψουμε που τις αποφάσεις του ΔΟΑΠΠΕΧ. Για μας οι λόγοι είναι γνωστοί και θα περιμένουμε αύριο την αντίδραση της προέδρου και των άλλων, για να δούμε, αν τελικά η κυρία Ελένη Αϊδίνη κάνει συμβιβασμούς και για ποιους λόγους. Να μας πούνε και αν ο υπάλληλος του γηπέδου, παίρνει εντολές από την διοίκηση του ΔΟΑΠΠΕΧ ή από την διοίκηση του ΑΟΝΑ.

- Καλός διαιτητής ή καλός βοηθός διαιτητή, θα γίνει κάποιος όταν έχει τα τέτοια, να σφυρίξει ένα πέναλτι υπέρ μιας ομάδας μικρότερης κατηγορίας ή όταν μπορεί να δείξει κόκκινη κάρτα σε ποδοσφαιριστή μιας ομάδας μεγαλύτερης κατηγορίας. Όταν είσαι βοηθός και μπροστά στα μάτια σου έχεις αντιαθλητικό χτύπημα και δεν σηκώνεις το σημαιάκι, τότε καλά θα κάνεις να πας για μαθήματα ή να πας σε οφθαλμίατρο ή να πας στο σπίτι σου, αφού είσαι επικίνδυνος και διαμορφώνεις αποτελέσματα.