Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα να έχετε και πάντα με υγεία. Τα προβλήματα με τον κορονοϊό τελειωμό δεν έχουν και φυσικά πρέπει να προσέχουμε, γιατί στην γειτονική Αττική ο κορονοϊός έχει στήσει πάρτι και στην Εύβοια ειδικά τα Σαββατοκύριακα έχουμε χιλιάδες επισκέπτες από εκεί. Η κατάσταση δεν ....είναι καλή και κατά την άποψή μας, είναι θέμα χρόνου για να έχουμε πρόβλημα και στην Εύβοια.

- Αγώνες κυπέλλου είχαμε το Σαββατοκύριακο στην Εύβοια και δυστυχώς στα γήπεδα είχαμε φιλάθλους και το θέμα έφτασε μέχρι και τον Θωμαϊδη ο οποίος έγραψε πως στον αγώνα στην Ιστιαία κόπηκαν και εισιτήρια. Δυστυχώς όμως αυτό συμβαίνει σχεδόν σε όλα τα γήπεδα.

- Ούτε μια κουβέντα από τον ΑΡΗ Αγίου Ιωάννη για τα όσα συνέβησαν και είχαμε την αποχώρηση του προπονητή κυρίου Σάκη Νικολάου. Το αν είναι ή όχι καλός προπονητής, ας το απαντήσουν αυτοί που τον πήραν στην ομάδα. Ήταν όμως θέμα το αν έπαιζαν ή όχι παιδιά του χωριού; Μήπως πρέπει ν΄ ανακοινώσουν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που πήραν στην ομάδα από την ώρα που έφυγε από την ομάδα ο κ. Σάκης Νικολάου, για να δούμε αν τα παιδιά αυτά είναι από το χωριό;

- Κανένα πρόβλημα δεν έχουμε εμείς φίλε μου με κανέναν, αλλά όλοι θα πρέπει να έχουμε καθαρή την θέση μας απέναντι σε συκοφάντες και χυδαίους υβριστές. Εμείς ξέρουμε καλά πως θα τους αντιμετωπίσουμε αυτούς και αυτό το έχουμε αποδείξει πολλές φορές και θα το αποδείξουμε και τώρα. Ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του και αποφασίζει και με ποιους θα είναι συνεργάτης. Το αν δεν ταιριάζαμε, δεν θα συμπεθεριάζαμε σας πάει γάντι. Κι εμείς σας αγαπάμε, αλλά δεν σας βρίζουμε.