Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

- Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Παρασκευή σήμερα και όλες οι ομάδες δηλώνουν πανέτοιμες να ριχθούν στην μάχη των πρωταθλημάτων της Εύβοιας, αλλά θα πρέπει να προσέχουν γιατί υπάρχει ο κίνδυνος του κορονοϊού και φυσικά το γνωστό πρωτόκολλο το οποίοι θα βάλει σε ...περιπέτεια ομάδες οι οποίες ως γηπεδούχες δεν θα το τηρήσουν. Βρισκόμαστε σε δύσκολη φάση με τα κρούσματα και πρέπει να μην σφυρίζει κανείς αδιάφορα.

- Αυτοί οι παράγοντες οι οποίοι λένε δεξιά κι αριστερά πως δεν έχουν ευθύνη για την παρουσία φιλάθλων στο γήπεδό τους, κάνουν μεγάλο λάθος. Η φιλοξενούμενη ομάδα μπορεί να μην δεχθεί να βγει στον αγωνιστικό χώρο, αν υπάρχουν φίλαθλοι γύρω από το γήπεδο. Ο διαιτητής έχει υποχρέωση να τηρήσει τους νόμους και τους κανόνες. Η ΕΠΣΕ κοινοποίησε έγγραφο της ΕΠΟ το οποίο και δείχνει τον δρόμο. Αν κάποιοι δεν μπορούν να περιφρουρήσουν τα γήπεδα τους, τότε αναλαμβάνουν και τις ευθύνες τους.

- Να δούμε ποιος διαιτητής θα βγει να σφυρίξει έναρξη αγώνα με κόσμο γύρω από το γήπεδο. Να ξέρουν όλοι οι διαιτητές πως δεν είναι δικαιολογία να λένε, έδωσε εντολή ο πρόεδρος ή ο γραμματέας της ΕΠΣΕ να ξεκινήσει ο αγώνας. Υπεράνω των νόμων δεν είναι κανείς και σίγουρα έγγραφη εντολή δεν θα δώσει κανείς. Αν θέλετε να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, να σεβαστούν όλοι τους κανόνες.

- Έχουμε καταλήψεις σε σχολεία και δυστυχώς όποιος πέρασε από εκεί καταλαβαίνει πόσο πραγματικά επικίνδυνο είναι αυτό που συμβαίνει αυτές τις μέρες. Τα παιδιά είναι υποκινούμενα και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Είναι πάντως τραγικό κάποιοι εκπαιδευτικοί να καθοδηγούν τα παιδιά για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν. Αυτοί είναι μια μικρή μειοψηφία αλλά υπάρχουν.