Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να είσθε όλες και όλοι καλά στην υγεία σας. Να προσέχετε γιατί ο κορονοϊός είναι ανεξέλεγκτος και κανείς δεν ξέρει που θα τον συναντήσει. Το πάρτι του κορονοϊού έχει αρχίσει  και στις δομές των προσφύγων και μεταναστών και αυτό θα κάνει τα πράγματα δυσκολότερα, αφού εκεί δεν υπάρχει ...έλεγχος και κάνει ο καθένας ότι θέλει. Υπάρχουν κι αυτοί οι οποίοι έχουν εξασφαλισμένο μισθό και δήθεν συντονίζουν!!! Αυτοί δηλαδή οι οποίοι μας λένε τα δικαιώματα των μεταναστών, αλλά ξεχνούν να μας πούνε για τις υποχρεώσεις τους.

- Δεν γράψαμε κάτι κακό για να θυμώσει ο κύριος προπονητής. Αν δεν συμφωνεί με τους κανόνες και με την δεοντολογία, τότε θα πρέπει να διαγραφεί από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Εύβοιας, γιατί δεν μπορεί να θέλει να είναι μέλος, αλλά να λειτουργεί σε βάρος συναδέλφων του. Ο  Σύνδεσμος οφείλει να του κάνει μια σύσταση και την επόμενη φορά, να κάνει καταγγελία, ώστε να πληρώσει πρόστιμο και να του αφαιρεθεί το δίπλωμα. Καθαρές κουβέντες.

- Τίποτα δεν μένει κρυφό, όσο κι αν θέλουν κάποιοι να λένε άλλα και να κάνουν άλλα. Μανώλη κάποτε η διοίκηση του ΑΡΗ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ μας κατηγόρησε γιατί είχαμε γράψει ως χορηγό τον κύριο Δημητρίου. Δικαιωθήκαμε. Πριν λίγες μέρες σου μετέφεραν τους λόγους του διαζυγίου με τον Σάκη Νικολάου κι ένας από αυτούς ήταν και τα παιδιά του χωριού. Μήπως μπορούν τώρα που άλλαξαν προπονητή πόσες και ποιες μεταγραφές έκαναν;;;;;

- "Χτυπάει" τον Βασίλη Γουρνή ο γνωστός ραδιοφωνατζής, ακόμη και για θέματα που δεν έχουν να κάνουν με τις αρμοδιότητές του, αλλά ξεχνάει πως τα ίδια έκανε και προεκλογικά, όταν προσπαθούσε να τον μειώσει, για να κερδίσει τις εκλογές ο φίλος του Καθαροσπόρης, αφού είχαν κοινό χορηγό ή ο φίλος του κ. Πααγώνης, με τον οποίο προεκλογικά είχε άψογη συνεργασία. 

- Πρέπει να ρωτήσουμε τον κύριο Γουρνή να μας πει, αν είναι χορηγός του ραδιοφωντζή, αφού όσο τον "χτυπάει" τόσο αποκτά περισσότερους φίλους!!!