Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Καλημέρα

 - Φίλες και φίλοι αναγνώστες, καλή σας μέρα και να έχετε την υγεία σας. Να προσέχετε για να την έχετε και φυσικά να μην ακούτε αυτούς που δεν θέλουν την μάσκα που θα τους προστατέψει, αφού δεν είναι δυνατών να φορέσουν δύο μάσκες ταυτόχρονα!!!!  Φορούν την μία του φανατισμού ήδη.
Ας τους έχει καλά ο Θεός και θα πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβουν πως ο ...φανατισμός δεν οδηγεί πουθενά ή μάλλον "σκοτώνει τον άνθρωπο".

- Ήττα σοκ για την Εθνική ομάδα των γυναικών με αντίπαλο την Ουκρανία. Για μας ήταν αναμενόμενη η ήττα και μάλιστα το βράδυ της Δευτέρας το βάλαμε και στοίχημα πως θα χάσουμε με περισσότερα από 3 γκολ και δεχθήκαμε 4!!!! Δυστυχώς οι εξυγιαντές της ΕΠΟ δεν ανανέωσαν την σύμβαση που είχαν με τον προπονητή κύριο Αντώνη Πριόνα, ο οποίος είχε πετύχει να δημιουργήσει μια ομάδα-οικογένεια και προτίμησαν "τις αμερικανιές" με τα χαμόγελα στις φώτο και τις άλλου είδους δηλώσεις.
Τα θέλανε και τα πάθανε οι εξυγιαντές.

- Έχασε και ο ΠΑΟΚ με 2 - 1 εκτός έδρας, αφού ήταν και άτυχος σ΄ αυτόν τον τον κρίσιμο αγώνα και τώρα απλά θέλει νίκη μέσα στην Τούμπα, έστω και με 1 - 0. Ο ΠΑΟΚ μπορεί αλλά πρέπει να παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί και ξέρει για να πάει στους ομίλους.

- Καλέ μας φίλε πως τα ξέρεις εσύ αυτά που λες; Προφανώς κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και το ακόμη χειρότερο είναι πως παίζουν καθυστέρηση για να μας ξεγελάσουν και στο τέλος να μας πούνε πως δεν φταίνε αυτοί αλλά οι άλλοι. Ας είναι λοιπόν καλά και να ξέρουν πως εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε και τους σεβόμαστε.